Кайя Гербер повторила один із найвідоміших образів Сінді Кроуфорд

Кайя Гербер відвідала прем’єру фільму "Шелл" під час Міжнародного кінофестивалю в Торонто 2024 року, віддавши шану знаменитій білій сукні Сінді Кроуфорд 1993-го.

image
Кайя Гербер

Коли донька приміряє мамині речі — це один з найзворушливіших моментів у їхніх стосунках. Кайя Гербер і Сінді Кроуфорд виводять цей зв’язок на новий рівень. На прем’єрі фільму "Шелл" на Міжнародному кінофестивалі в Торонто 2024 року Гербер вшанувала Сінді Кроуфорд своїм образом на червоній доріжці.

Модель і акторка вийшла на червоний хідник в образі своєї матері-супермоделі в білій максісукні Hervé Leger із вирізом у формі серця та чашечками на кісточках. Це відтворення сукні Кроуфорд на церемонії "Оскара" у 1993 році, яку пошили спеціально для цієї події. "Кайя надіслала мені мудборд для червоної доріжки Міжнародного кінофестивалю в Торонто, і це був один із образів, — розповідає Vogue Моллі Діксон, стилістка Гербер. — Я подумала, що було б чудово віддати належне тому зірковому моменту Сінді".

Сінді Кроуфорд і її тодішній чоловік Річард Гір під час 65-ї щорічної церемонії вручення премії "Оскар" у Shrine Auditorium у Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія

Як і її мама, Гербер доповнила образ парою білих човників з гострим носком. Але зв’язок із Кроуфорд не обмежувався тільки сукнею: Гербер також дослідила разючий архів ювелірних прикрас та зупинилася на старих діамантових коштовностях і годиннику Omega з особистої колекції Кроуфорд.

@kaiagerber

Популярне на VOGUE