Ідеальні вбрання супермоделей 1990-х, які усі хочуть повторити сьогодні

Коли говоримо про супермоделей, на думку одразу спадають чотири імені: Сінді Кроуфорд, Наомі Кемпбелл, Лінда Євангеліста та Крісті Тарлінгтон. Ці жінки заслужили свій титул, адже їхній вплив на моду є незаперечним. Вони не тільки ефектно дефілювали на подіумах, а й стали іконами стилю. З початку своїх приголомшливих кар'єр у 1980-х вони визначали моду як на подіумі, так і за його межами.

Супермоделі стали знаменитими наприкінці 1980-х — на початку 1990-х. Унікальний стиль відігравав ключову роль у формуванні їхнього статусу на рівні кінозірок. Коли вони не дефілювали для найвідоміших брендів, як Versace або Giorgio Armani, їх часто можна було побачити на вечірках і заходах у Нью-Йорку та в європейських столицях. Саме у 1990-х роках папараці почали активно документувати їхні появи в різноманітних місцях, що зробило зіркових моделей ще більш впливовими.

Сінді Кроуфорд, наприклад, була відома своїми сміливими, але елегантними вбраннями. Обожнювала шкіряні пальта, які стали її фірмовим елементом гардероба. Крісті Тарлінгтон надавала перевагу чистим та витонченим ансамблям, часто обираючи костюми. Наомі Кемпбелл завжди вирізнялася неймовірно жіночними вбраннями й часто з'являлася на публіці у вузьких вечірніх сукнях. Лінда Євангеліста, зі свого боку, була втіленням гламуру Старого Голлівуда. Вона обирала класичні чорні сукні та вишукані перлові прикраси. Коли ці четверо з'являлися разом, це завжди було особливим видовищем.

Ці жінки заохотили світ спостерігати за життям моделей, що очевидно вплинуло на те, як їхніх сучасних колег сприймають сьогодні. Нині такі зірки подіуму, як Белла Гадід, Кая Гербер (донька Сінді Кроуфорд) і Кендалл Дженнер, часто наслідують стиль оригінальних супермоделей, роблячи його частиною свого особистого бренду. Саме тому в цьому матеріалі ми пропонуємо поглянути на найкращі образи легендарної четвірки, які досі надихають модниць у всьому світі.

За матеріалом vogue.com

Популярне на VOGUE