Сніданок вихідного дня: пишні вафлі з яблуками і корицею

Пишні вафлі "тільки з печі" — чудовий варіант для пізнього сніданку, коли прохолодний настрій хочеться підсолодити чимось затишним і мучним. На різдвяних ярмарках вафлі часто є традиційним частуванням, яке подають з морозивом і збитими вершками, полуницею і карамелізованими бананами, цукровою пудрою і кленовим сиропом. Цього року пропонуємо приготувати вдома не менш привабливий варіант — знайомимося з рецептом вафель з яблуками і корицею.

imagePhoto: Getty Images
Інгредієнти

2 середніх яблука;

3 яйця;

180 мл кефіру;

180 г борошна;

cода або розпушувач тіста (на кінчику ножа);

цукор за смаком;

кориця, екстракт ванілі і цукрова пудра за бажанням.

Приготування

Bon appetit!

Популярне на VOGUE