Легкий рецепт шоколадного брауні від шеф-кондитерки Ніни Метаєр

Першокласна кондитерка Ніна Метаєр поділилася з французьким Vogue своїм чарівним рецептом шоколадного брауні з горіхами. Виходить не тільки смачно, але й дуже швидко.

imageНіна Метаєр. Photo: © Mathieu Salomé
Брауні з горіхами

Інгредієнти:

150 г вершкового масла;

80 г темного шоколаду;

4 яйця;

180 г коричневого цукру;

37 г борошна;

10 г порошку какао;

2 г солі;

60 г волоських горіхів;

40 г горіхів пекана.

Photo: @i_heart_eating

Приготування:

Подання:

Зачекайте кілька хвилин, щоб брауні охололи і їх було легко й безпечно діставати з формочок (якщо ви використовуєте силіконові формочки, наприклад).

Щойно ви їх дістанете, можна пробувати.

Смачного!

Відеорецепт брауні від Ніни Метаєр можна переглянути тут.

За матеріалами vogue.fr

Популярне на VOGUE