Природа, лікувальні практики і вишукана кухня – головні національні багатства острова Балі, зібрані в готелі Four Seasons Resort Bali at Sayan.
Побудований за зразком балійського села, курорт Four Seasons Resort Bali at Sayan розташований в долині річки Аюнг, і справді потопає в густих тропічних джунглях острова. Тут чекають на всіх, кому потрібно зняти стрес і перезарядити внутрішні батарейки: йога на світанку, медитації на березі Аюнга і цілющі ритуали в спа-центрі Sacred River, – прекрасно справляться з цими завданнями.
Втім, Балі – це не лише пошук вмиротворення, а й нові гастрономічні враження. Дослідити індонезійську кухню консьєрж готелю пропонує в лаунж-ресторані Som Chai в Керобокані і в ресторані BLANCO par Mandif в Убуді.
В останньому, експериментують з молекулярною кухнею і біодинамічними винами. Але на тому, щоб гості залишали готель, консьєрж, звичайно, не наполягає: в Four Seasons Resort Bali at Sayan є власні ресторани з місцевими спеціалітетами – Riverside і Ayung, обидва з панорамними видами на річку.
Текст: Елена Данилевська