Ніжним кольором: рецепт салату з кабачків, ківі й цвіту акації

Цей ніжний салат, який створив шеф паризького ресторану Pouliche Амандін Шаньо, простий у виготовленні, але гідний білої скатертини й найкращого приладдя.

image
Інгредієнти

3 молоді білі кабачки;

2 ківі;

цвіт акації для прикрашення (можна замінити на цвіт жасмину, руколи, парасольки розквітлого кропу або пелюстки ромашок);

50 мл білого бальзамічного оцту;

1 ст. л. оливкової олії.

Сіль і перець за смаком.

Приготування

Напередодні приготування змішайте оцет і цвіт у скляному посуді й залиште на ніч у темному місці, а вранці процідіть.

Наріжте білий кабачок (його смак легший і солодший, ніж у цукіні з темною шкіркою) дуже тонкими слайсами й викладіть на блюдо. Зверху викладіть слайси ківі й прикрасьте цвітом. Приправте квітковим оцтом, ароматною оливковою олією, перцем і морською сіллю.

Текст: Jade Simon

За матеріалами vogue.fr

Популярне на VOGUE