Тема весілля принца Гаррі і Меган Маркл звучала: "Коли весна зустрічається з літом", саме тому десерт для заходу кондитер і власниця Violet Cakes в Іст-Лондоні, Клер Птак, створила саме таким. "Принц Гаррі і міс Маркл попросили зробити для них лимонний торт, який буде наповнений свіжими ароматами весни. Також він буде покритий вершковим кремом і прикрашений живими квітами", – поділилися напередодні весілля представники Кенсингтонського палацу. Крім того, молодята відмовилися від традиційного багатоярусного торта, зробивши вибір на користь досить скромного десерту.
200 лимонів із узбережжя Амальфі, 500 органічних яєць з Суффолка, 200 кг масла, 20 кг борошна, 20 кг цукру, а також 10 пляшок традиційного британського сиропу з бузини Sandringham Elderflower – всі інгредієнти виключно органічні і сезонні, тільки такі використовує Клер Птак при створенні своїх десертів.