План на суботу: побачити артінсталяції у самому центрі Києва

Вже цієї суботи, 5 жовтня, на фасадних екранах торгівельного центру Gulliver відбудеться масштабний показ артінсталяцій від медіа художників зі всього світу. У співпраці з міжнародною компанією Meet Future у самому центрі Києва пройде другий міжнародний медіаарт фестиваль UArt Media Fest. Початок демонстрації о 19:00.

UArt Media Fest – це унікальна подія, яка вперше в історії України перемогла на Eventex Awards 2024 – найпрестижнішій світовій нагороді у сфері подій та маркетингу вражень. Цей фестиваль став головним поштовхом для розвитку нового формату культурних подій у країні, поєднуючи сучасне мистецтво та цифрові інструменти майбутнього.

В рамках цьогорічного UArt Media Fest роботи покажуть художники з понад десяти країн, серед яких зокрема Канада, США, Франція та Японія. Темою фестивалю цього року є Всесвіт.

Двох переможців фестивалю нагородять грантами для подальшого розвитку своєї творчості, а серед журі є такі відомі українські діячі культури, як Алан Бадоєв, Ілля Чічкан, Олег Маламуж та інші.

Фестиваль також стане яскравою частиною святкування дня народження Gulliver, яке розпочнеться 5 жовтня о 14:00, під час якого відбудеться зірковий концерт та інтерактиви.

Популярне на VOGUE