Інновації, кіберспорт і технології майбутнього на саміті в UNIT.City вже у вересні

LIFE
31 серпня 2021

Уже 3 і 4 вересня в UNIT.City відбудеться саміт, у якому візьмуть участь понад 100 спікерів з 15 країн світу. На саміті найкращі світові експерти обговорять широкий перелік тем, серед яких — технології майбутнього, інновації, маркетинг, інвестиції, FinTech і HealthTech.

image

Підприємці, керівники міжнародних корпорацій, приватні інвестори, екосистемні гравці, засновники стартапів і перші особи держав прочитають тематичні лекції та проведуть воркшопи, на яких намагатимуться перевернути уявлення про сучасні технології та інновації.

Саміт допоможе побачити напрям для розвитку власного бізнесу і його масштабування. Також кожен учасник заходу може долучитися до дискусії про тренди, познайомитися з топменеджерами міжнародних компаній, взяти участь у конкурсі стартапів і нетворкінгу. А на завершення дня відпочити на вечірці із сетами від найкращих диджеїв.

Серед спікерів саміту — Владислав Чечоткін, Василь Хмельницький, Домінік Піоте, Гарік Корогодський, Андрій Федорів, Ярослав Ажнюк, Еліас Веріс, Яніка Мірило, Рік Расмуссен, Ілля Лаурсен та інші.

Більше інформації про саміт тут.

Популярне на VOGUE