Що на сніданок: соковитий і хрусткий мелт з куркою, червоною цибулею і сиром

Мелти — підсмажені сендвічі з соковитою начинкою та розплавленим сиром — нова гастрономічна пристрасть, якій легко віддатися на власній кухні.

imagePhoto: Getty Images
Соковитий і хрусткий мелт з куркою, червоною цибулею і сиром
Photo: Getty Images

Інгредієнти:

4 ч. л. олії;

2 курячих філе без кісток і шкіри (нарізати уздовж пласкими слайсами);

1 ч. л. солі;

½ жовтої цибулини (нарізати);

1 ч. л. дистильованого білого оцту;

½ червоної цибулини (нарізати);

½ пучка зеленої цибулі (тонко нарізати зелені і білі частини);

2 ст. л. смаженої цибулі шалот;

3 ст. л. солоного вершкового масла;

4 скибочки житнього хліба;

4 скибочки сиру, який добре плавиться, на вибір.

Приготування:

За матеріалами epicurious.com

Популярне на VOGUE