Що на сніданок: незвичайні яйця Бенедикт від шеф-кухаря Ігоря Крамаренка

LIFE
20 лютого 2021

Найсмачнішими і найцікавішими сніданки вдаються на вихідних, коли нікуди поспішати і саме час експериментувати. Шеф-кухар ресторану Citronelle Ігор Крамаренко розповів, як приготувати незвичайні яйця Бенедикт зі звичайних інгредієнтів.

image

Яйця — популярний і улюблений багатьма інгредієнт для сніданку. Втім, без яйця пашот і голландського соусу важко уявити ідеальний бутерброд вихідного дня. Ігор Крамаренко, шеф-кухар ресторану Citronelle, пропонує спробувати більш елегантну подачу — яйця Бенедикт з качкою конфі, пряним огірком і кисло-солодким соусом.

Яйця Бенедикт з качкою конфі, пряним огірком і кисло-солодким соусом

На 1 порцію.

Інгредієнти:

2 яйця;

1 булочка бріош;

20 г кисло-солодкого соусу;

60 г готового м'яса качки конфі;

30 г маринованих огірків;

15 г мікс-салату;

40 г Голландського соусу;

5 г соусу "Прованс".

Для Голландського соусу:

1 жовток;

15 г білого вина;

10 г винного оцту;

Вершкове масло;

Сіль, цукор за смаком.

Для соусу "Прованс":

20 г оливкової олії;

7 г соєвого соусу;

4 г лимонного фрешу;

20 г кінзи;

7 г цукру;

1 г чорного перцю.

Приготування

Голландський соус:

Соус "Прованс":

Популярне на VOGUE