Vogue.ua любить дізнаватися рецепти улюблених сніданків своїх героїнь. Напередодні свят улюбленими рецептами поділилася засновниця бренду смартваліз Have A Rest Аліна Долініна.
Це дуже смачний сніданок. Я люблю, щоб млинець максимально складався з кабачка, тому додаю мало борошна. Для дітей ми робимо звичайні млинці з фореллю або лососем, крем-сиром і огірком.
Складові:
4-5 кабачків;
Сіль, перець за смаком;
1 яйце;
2-3 ст. л. борошна;
Слабосолона форель;
Крем-сир;
Огірок.
Приготування:
- Натріть кабачки, посипте сіллю і добре відтисніть воду.
- Потім додайте борошно, яйце і добре перемішайте. Я люблю, щоб млинець максимально складався з кабачка, тому додаю зовсім небагато борошна.
- Коли маса буде готова, обсмажуйте млинці з обох боків на пательні до готовності.
- Подавати млинці можна із слабосоленою фореллю.
Улюблений сніданок нашої родини. Салат виходить ситний і насичений, підходить як початку дня, так і для святкового столу.
Складові:
1 стиглий авокадо;
Упаковка листя салату;
5-6 помидорів чері;
6-7 перепелиних яєць;
Кіноа;
300-400 г вугра;
Сіль, перець за смаком;
Оливкова олія;
Бальзамічний оцет або соус за бажанням.
Приготування:
- Відваріть кіноа та перепелині яйця.
- Вимийте помідори чері та листя салату.
- Потім наріжте помідори чері й перепелині яйця на четвертинки. Наріжте авокадо і вугра.
- Змішайте нарізані інгредієнти з кіноа та листям салату. Додайте сіль і оливкову олію.
- Іноді я додаю трохи бальзамічного оцту або бальзамічного соусу.
- Перемішайте і подавайте.
Про цю страву ми згадали нещодавно, хоча всі інгредієнти окремо їмо доволі давно. Поєднання гречки з грибами та яйцем дуже смачне. А ще приготування такого сніданку не потребує багато часу.
Складові:
Гречка;
Гриби;
Цибуля ріпчаста;
Сіль і перець за смаком.
Приготування:
- Поки вариться гречка, обсмажте гриби із цибулею.
- Яйце варіть у киплячій воді упродовж 3-4 хвилин.
- На тарілку викладіть відварену гречку, зверху – обсмажені з цибулею гриби та яйце.