Швидкий тарт зі спаржею та вершковим кремом від Марти Стюарт

LIFE
18 квітня 2021

Розпочинається сезон спаржі — одного з головних джерел корисних вітамінів і клітковини, а також незмінного передвісника тепла. Цієї весни пропонуємо спробувати рецепт Марти Стюарт — тарт зі спаржею та вершковим кремом. Це простий рецепт, який стане ідеальною основною стравою для пікніка або затишним обідом в один із прохолодних весняних днів.

imagePhoto: Getty Images
Інгредієнти

1 лист замороженого листкового тіста (розморозити);

1 ст. л. борошна (плюс щіпка, щоб покрити робочу поверхню);

сіль;

500 г спаржі (помити, розрізати на три частини);

2 ч. л. оливкової олії;

4 великих яйця кімнатної температури;

1 склянка жирних вершків;

½ склянки дрібно натертого сиру грюйер;

½ склянки крупно нарізаного свіжого козячого сиру.

Photo: Getty Images
Приготування

Популярне на VOGUE