Українські бренди краси, про які варто знати. Mesonia

Українські бренди косметики створюють надзвичайні засоби, які захоплюють пакуваннями, текстурами та якістю. Розповідаємо про Mesonia, бренд професійної косметики, яка випускає засоби у догляді.

Про заснування

Бренд було засновано у 2019 році в Україні, а також зареєстровано у США. Весь цей час команда працювала над формулами, текстурами та пакуванням, і в 2023 засоби з'явилися у продажу.

Засновниця та СЕО бренду – українка Софія Дуйко.

Разом з чоловіком вони виховують пятьох дітей. Бренд Mesonia називають своєю шостою дитиною.

Про виробництво

Завод Mesonia побудовано під Києвом. Під час окупації київської області він був захоплений. "У березні 2022 року наш завод у Київській області був під тимчасовою окупацією. Частина наших людей з охорони опинилася в заручниках, – розповідає засновниця Mesonia Софія Дуйко. – Дякувати Богу, всі живі, здорові, і ніхто по сьогоднішній день не покинув виробництво. Окупанти вкрали і знівечили багато, але. ми не опустили рук, все відбудували, відновилися і стали тільки сильнішими".

Сьогодні завод Mesonia оснащено і сертифіковано за найвищими міжнародними стандартами. Серед постачальників – Mibelle Biochemistry (Швейцарія), Vytrus biotech (Іспанія), BASF (Німеччина), Vintage (США) – світові лідери складових для люксової косметики.

Про склад засобів

Косметика збагачена вітамінами, мінералами, а також професійними комплексами з Японії, США, Південної Кореї, Іспанії, Швейцарії, Англії, Норвегії, Франції тощо;

Серед інгредієнтів – ретельно підібрані компоненти, які зазвичай доступні в найдорожчому ціновому сегменті:

Mesonia також використовує активи стовбурових клітин, унікальні пептиди, пребіотики, насичені вітамінні комплекси, стабілізовані форми вітаміну С, ніацинамід, омега-3 тощо.

Про асортимент

Продукти Mesonia відповідають найвищим стандартам якості, а виробництво використовує високоякісну сировину, яка не тестується на тваринах.

В асортименті є засоби для будь-якого віку, жінок і чоловіків, дітей і немовлят.

Кожному засобу, відповідно до лінійки, присвоєно код товару:

Про колекції

Основні та найважливіші компоненти Mesonia поєднані в 13 інтегрально збалансованих систем:

Популярне на VOGUE