3 маски з wow-ефектом, про які варто знати

Ось три незвичні маски з неперевершеним ефектом, про які точно варто знати, щоб додати до своїх ритуалів краси.

МАСКА ДЛЯ БРІВ ТА ВІЙ LASH & BROW, REVITALASH

Те, що називається one of a kind, єдина у своєму роді. Маска Lash & Brow призначена для догляду за віями та бровами. Це могло би звучати надто екзотично, якби не репутація виробника. Revitalash спеціалізується на засобах для росту вій та брів (мало хто знає, але у бренду є ще й засоби для волосся).

Маска Lash & Brow, Revitalash

У масці для вій та брів склад підібраний таким чином, щоб швидко й ефективно відновити пошкоджені, виснажені, ламкі, тьмяні вії та брови.

Причини пошкодження можуть бути різні: неправильний догляд, агресивний стайлінг, щоденний макіяж, професійні естетичні процедури, екологічний чи фізичний стрес. Маска Revitalash забезпечує потужний заряд живильних та відновлювальних інгредієнтів, які повертають волоскам вій та брів еластичність, ніжність, сяйво та здоровий вигляд.

Користування маскою легко поєднати з доглядом за шкірою. Рівномірно нанесіть маску на чисті, сухі вії та брови до повного покриття. Залиште принаймні на 15 хвилин або до повного висихання. Маска знімається теплою водою.

У Revitalash зараз у продажу є лімітована кількість наборів для догляду за віями та бровами. Вони упаковані в літню полотняну сумочку-косметичку і містять різні комбінації засобів. Так, до набору Ultimate Eye Collection входить сироватка-бестселер, яка зміцнює та підкручує вії, маска для вій та брів, роликовий валик Depuffing Eye Roller для ніжного масажу періорбітальної зони. Фактично весь набір — за ціною однієї сироватки Revitalash.

ОСВІТЛЮВАЛЬНА МАСКА LUMINO-DERM, MEDER BEAUTY

Освітлювальна тканинна маска? На літо? Так!

Вона фантастично працює після відпустки, коли шкіра злегка виснажена під дією ультрафіолету; вона доречна восени, коли сезон з боротьби з пігментацією можна вважати офіційно відкритим. Взимку вона повертатиме сяйво тьмяній шкірі, а навесні — допоможе віднайти красу втомленій шкірі.

Вона вийшла навесні, але одразу вирвалась в топ улюблених засобів. Виготовлена з органічних бамбукових волокон і просочена 30 мл активного гелю, збагаченого потужними освітлювальними та протизапальними біотехнологічними та органічними сполуками. Маска запобігає пігментації, заспокоює шкіру та миттєво робить її яскравою, зволоженою й оновленою.

У складі — потужне комбо натуральних пробіотиків, отриманих із молочнокислих бактерій грецького йогурту, для відновлення здорового мікробіому шкіри та поповнення вологи. Інноваційні пептиди усувають пігментацію й освітлюють шкіру. Альфа-арбутин з мучниці та ресвератрол з червоного винограду сприяють відновленню природного й рівного тону шкіри, без ефекту ореолу або відбілювання.

Маска Lumino-Derm надійно та зручно кріпиться на обличчі та шиї завдяки вушним петлям і дозволяє вільно рухатися під час застосування. Маску можна використовувати не лише для профілактики та освітлення пігментації, але й після естетичних процедур, від лазерної та RF терапії до пілінгів та дермабразії.

Освітлювальна маска з біорозкладаного матеріалу Lumino-Derm Meder by Dr Tiina Meder

Heart Goggle Moisture Mask, Lalarecipe

Heart Goggle Moisture Mask 2

Гідрогелевих масок для зони навколо очей існує безліч. Ця маска корейського бренду Lalarecipe охоплює, разом з періорбітальною, ще одну важливу зону — назолабіальну, або носогубну.

Великі довгасті гелеві сердечка містять 9 колагенстимулювальних пептидів, екстракт центели азійської, яка працює із захисним бар'єром шкіри, екстракти авокадо та ожини, багаті антиоксидантами, та гіалуронову кислоту для потужного зволоження.

На користь засобу говорить його доступна ціна та компактний формат, коли можна тримати його в машині чи на роботі. Ми ж радимо тримати патчі в холодильнику, щоб насолоджуватися прохолодою в спекотні дні.

Популярне на VOGUE