Джоан Роулінг випустить нові книжки про всесвіт Гаррі Поттера

Джоан Роулінг представить чотири нові електронні книжки про всесвіт Гаррі Поттера, щоб дати шанувальникам можливість "заглибитися в багату історію магії".

image

Історії з'являтимуться на сайті Роулінг Pottermore. Вони будуть присвячені всім царинам з "чарівного світу", зокрема урокам, вивченим у Школі чарів та чаклунства Гоґвортсу. Серія називатиметься Harry Potter: A Journey Through.

"Приготуйтеся заглибитися в багату історію магії (нехай це буде наша власна маглівська історія або чарівний світ, створений Дж. К. Роулінг) з цією новою серією електронних оповідань", – йдеться в заяві на сайті Pottermore.

"Гаррі Поттер: Історія магії"

Крім вивчення походження магії за допомогою історії та фольклору, в оповіданнях будуть представлені замітки, сторінки рукописів і чарівні замальовки, як це було раніше в книжці "Гаррі Поттер: Історія магії". Перші дві книжки надійдуть у продаж 27 червня і будуть присвячені захисту від темних мистецтв, а також варінню зілля і травології.

Третя і четверта книжки, які вийдуть незабаром після цього, будуть присвячені провидінню та астрономії, а також догляду за магічними істотами. Всі чотири видання проілюструє лондонський художник Рохан Деніел Ясон. Початково їх представлять англійською, французькою, італійською та німецькою мовами.

Популярне на VOGUE