Найстильніші сумки із серіалу "Вигадана Анна"

"Вигадана Анна" вже став найбільш коментованим серіалом тижня. Історія про те, як Анна Делві ошукала вищі ешелони Нью-Йорка, вдаючи заможну світську левицю, вразила пів світу. Але це не єдине, що так сподобалося глядачам. Гардероб Джулії Гарнер, виконавиці головної ролі, — справжня подорож у розкіш з великими брендами, туфлями на шпильках і, звісно, багатьма відомими it-bag і культовими сумками, які визначили десятиліття. Vogue.ua зібрав найстильніші аксесуари, що з’явилися в серіалі "Вигадана Анна".

imageФото: Netflix

Book Tote, Dior

Перший з іконічних аксесуарів, який і сьогодні має чимало шанувальників у всьому світі. Сумка Book Tote від Dior — синонім статусу й стилю, тому стала одним з найсимволічніших варіантів вибору головної героїні. Французький дім роками випускає її з різними принтами, але суть завжди одна: прямокутна форма, ідеальна для подорожей. Ця сумка має правильний розмір для зберігання всього потрібного, та й сама не забирає багато місця у валізі.

Фото: Netflix
Dior

Nano, Celine

Кажучи про 2010-ті, не можна не згадати культової Nano від Celine. Не було жодної зірки вуличного стилю, що не мала б цього аксесуара десять років тому, і, звісно ж, Анна Делві також не обійшла його стороною. Дизайн авторства Фібі Файло з передньою кишенею на змійці став однією з найвидатніших позицій свого часу. Від сестер Олсен до Ніколь Річі — всі вони мали цей зручний, практичний дизайн, у якому буквально було місце для чого завгодно.

Фото: Netflix
Celine

Sac de Jour, Saint Laurent

Ще одна класика, що як і раніше має безліч шанувальників, — це Sac de Jour від Saint Laurent. Сумка-тоут без декору, яка демонструє знамените "краще менше, та краще": з подвійною ручкою, квадратної форми, мінімалістичним і дуже привабливим дизайном. Еді Сліман створив сумку під час роботи в Saint Laurent і, за його словами, прагнув переформатувати таку класику, як Hermás Birkin у сучасному стилі. У серіалі Анна вибирає модель винної барви, що й досі актуальна.

Фото: Netflix
Saint Laurent

Lady Dior (версія XL)

Ще одна модель, яка підтверджує свій статус ікони, — це Lady Dior, що з’являється в серіалі у своїй найяскравішій версії: модель XL червоного кольору. Стилістичний трюк, яким Анна не тільки показує свою силу, а й привертає до себе увагу. Сумка, про яку йдеться, сьогодні продовжує свою переможну ходу як it-bag, хоча в останні сезони її зменшена версія була найуспішнішою відповідно до тенденції на мікросумки.

Фото: Netflix
Dior

Fumi, Gucci

І продовжуючи лінію великих аксесуарів, які так подобаються головній героїні, з’являється Gucci Fumi. Ікона свого часу зі скромними лініями і подвійним підковуватим логотипом італійського Дому. Стриманий і вишуканий вибір, що ідеально пасує стилю Анни, але з роками зазнав змін. Сьогодні його "найближчий родич" — це сумка Zumi, що її розробив Алессандро Мікеле, надихнувшись харизматичним вокалістом рок-гурту Black Lips.

Фото: Netflix
Gucci

Muria, Louis Vuitton

Muria від Louis Vuitton — нетиповий вибір Анни. Цей аксесуар відкриває дивовижний світ сумок-хобо: зручних, універсальних та ідеально підхожих для повсякденного вжитку. Його нюдовий відтінок ідеально поєднується з усім, і саме тому він стійко витримав випробування часом.

Фото: Netflix
Louis Vuitton

Текст: Nuala Phillips

За матеріалами vogue.es.

Популярне на VOGUE