Все, що відомо про сиквел фільму "Шалена п'ятниця"

Майже рік тому з'явилися новини про те, що комедія "Шалена п'ятниця" отримає продовження. Обидві зірки фільму — Ліндсі Лохан та Джеймі Лі Кертіс — підтвердили, що вони дуже раді знову повернутися до своїх ролей матері та дочки.

Вперше про продовження стрічки "Шалена п'ятниця" заговорили в травні 2022 року. Однак через страйк SAG-AFTRA всі процеси кіновиробництва були поставлені на паузу. Тепер, коли страйки закінчилися, Кертіс і Лохан дали надію шанувальникам фільму, опублікувавши спільне фото в інстаграмі. І зробили це в п’ятницю, що, безумовно, сталося не випадково.

Коли вийде фільм?

Після страйку акторів кіноіндустрія поступово повертається до роботи й налаштовує графіки виробництва та дати випуску всіх фільмів. Тож поки незрозуміло, коли ми побачимо продовження "Шаленої п'ятниці". Залишається сподіватися, що стрічка вийде на екрани у 2024 або 2025 році.

Хто з оригінального фільму повернеться у сиквелі?

Наразі все, що відомо, — це те, що Лохан і Кертіс повертаються до своїх ролей, а це — найважливіше. Однак шанувальники хочуть бачити й інших акторів. Скажімо, Чада Майкла Мюррея, який зіграв пасію героїні Лохан. Та й Марка Гармона, за персонажа якого вийшла героїня Кертіс у кінці першого фільму, теж чекають у продовженні. Окрім того, торік інтерв'ю Кертіс сказала, що їй хотілося б бачити їхніх із Гармоном героїв щасливо одруженими у сиквелі.

Шанувальники фільму також були б раді побачити Раяна Малгаріні в ролі милого і кмітливого молодшого брата персонажки Лохан. Однак доведеться почекати, щоб дізнатися, чи візьмуться всі ці актори за свої старі ролі.

Яким буде сюжет?

Поки не було жодних офіційних новин про те, які пригоди чекають на персонажок Ліндсі Лохан і Джеймі Лі Кертіс — і чи не буде ще один обмін тілами занадто передбачуваним ходом? Чи це саме те, чого ми прагнемо? Тут є над чим поміркувати. У тому ж таки вищезгаданому інтерв'ю Кертіс висловила своє бажання: щоб у сюжеті з'явилися діти Анни, героїні Лохан. "Можна я буду бабусею, старою бабцею, яка міняється місцями з дочкою? І тоді Ліндсі стане сексуальною бабцею, яка все ще щаслива з Марком Гармоном в усіх сенсах, в яких можна бути щасливою з Марком Гармоном", — підказала ідею Кертіс.

Якщо її бажання здійсниться, ми, напевно, знову побачимо магічний обмін тілами мами і доньки. Проте чимало шанувальників зазначають, що хотіли б побачити, як поміняються тілами інші персонажі, наприклад, діти Анни та їхній дядько або герої Чеда Майкла Мюррея і Марка Гармона.

Популярне на VOGUE