Українська команда зняла документальний фільм про створення колекції Maison Margiela Spring 2024

В рамках Паризького тижня моди бренд Maison Margiela презентував документальний фільм "Nighthawk", який розповідає про створення колекції Maison Margiela Spring 2024 Couture. Стрічку зняв американський режисер українського походження Саша Касюга, який також відомий відеороботами для Мадонни і бренда Tom Ford, а за продакшен фільму відповідала київська команда Seek.studio.

image
Кадр з фільму Nighthawk

У фільмі "Nighthawk" можна побачити Кім Кардашян, Гвендолін Крісті та Моніка Беллуччі, які стали частиною ансамблю муз Maison Margiela. До них приєднуються Лулу Тенні, Леон Дам і Фредерік Біттнер, які також виступали на прем'єрі в рамках чотиривимірної оповіді стрічки. Розмиваючи межі між реальністю та вигадкою, перформанс досліджує тему ілюзії й реальності, що є центральною у творчості Джона Гальяно для Maison Margiela. Показ супроводжувався живим виконанням струнного квартету, чия музика синхронізована з фільмом.

Київська команда Seek.studio відповідала за весь цикл постпродакшну: монтаж, моушн-дизайн, графічний дизайн, артдирекцію. Робота тривала цілодобово протягом трьох з половиною місяців. "Ми шукали візуальні рішення, які б не тільки доповнювали розповідь, але й розкривали її новими способами, експериментуючи з монтажем, нашаруванням образів, ритмікою, – розповідає головна монтажерка фільму Катя Мужичук. – Це був постійний пошук балансу між збереженням оригінальності матеріалу й пошуком візуальної мови, яка б резонувала з естетикою Maison Margiela".

Трейлер "Nighthawk" можна подивитися нижче:

Популярне на VOGUE