Адам Драйвер у трейлері фільму Френсіса Форда Копполи "Мегалополіс"

Вже 26 вересня в український прокат виходить одна з найгучніших стрічок року — блокбастер "Мегалополіс" лауреата премії "Оскар" Френсіса Форда Копполи, прем'єра якого відбулася в Каннах. У першому трейлері можемо побачити всіх зірок фільму: це Адам Драйвер, Шая Лабаф, Джанкарло Еспозіто та Наталі Емануель.

image
"Мегалополіс"

У центрі фільму Цезар Катіліна (Адам Драйвер) — геніальний архітектор та митець, який вміє зупиняти час та бачити крізь виміри. Він мріє створити Мегалополіс на руїнах занедбаної Імперії — колишнього Нью-Йорка, що потерпає від беззаконня, свавілля та корупції. Катіліна — частина Імперії, проте його гнітить питання: чи гідне суспільство Імперії порятунку?..

"Мегалополіс"

Легендарний режисер Френсіс Форд Коппола називає "Мегалополіс" головним фільмом свого життя, адже на її втілення творець "Хрещеного батька" та "Апокаліпсису сьогодні" витратив близько 40 років, і навіть продав кілька виноградників та виноробень, аби інвестувати кошти у фільм. Загалом бюджет фільму становить понад 100 мільйонів доларів.

Культовий режисер зібрав у своєму новому фільмі зірковий каст. Головну роль Цезаря Катіліни виконує Адам Драйвер — відомий своїми втіленнями легендарних особистостей, таких як Енцо Феррарі ("Феррарі") та Мауріціо Ґуччі ("Дім Ґуччі"), а також за франшизою "Зоряні війни". Ключові ролі у фільмі виконали Шая Лабаф (франшиза "Трансформери", "Лють"), Наталі Еммануель (франшиза "Форсаж", "Гра престолів") та зірка "Білого лотоса" й фільму "Операція "Фортуна" Обрі Плаза.

Популярне на VOGUE