Шостий сезон "Гострих картузів" стане останнім

Гангстерська сага "Гострі картузи", що дістала премію BAFTA, завершиться на шостому сезоні. Про це повідомили продюсери шоу. Новина про те, що 6-й сезон стане останнім для клану з Бірмінгема, була досить несподіваною, особливо після того, як 5-й сезон набрав рекордну кількість глядачів для BBC One.

imageКілліан Мерфі в серіалі "Гострі картузи"

Улюблена драма багатьох глядачів, яку створив Стівен Найт з Кілліаном Мерфі в головній ролі, уперше вийшла в ефір на BBC Two вісім років тому, а потім перейшла на BBC One у 2019 році з аудиторією понад сім мільйонів осіб. За межами Великої Британії серіал транслюється на Netflix.

Кримінальна драма BBC відновила знімання після тимчасового припинення виробництва, спричиненого пандемією COVID-19. За словами Найта, шоу "повернеться голосно", а бандити стикнуться з "надзвичайною небезпекою" в шостому й останньому сезоні. Також Найт подражнив неоднозначною інформацією з приводу того, що поки серіал добігає кінця, "історія триватиме в іншій формі".

Кадр із серіалу "Гострі картузи"

Виконавча продюсерка Керін Мандабах додала: "Разом з нашими партнерами BBC і Netflix ми старанно працювали, щоб гарантувати безпечне повернення серіалу у виробництво. Спасибі всім фанатам, які виявили неухильну підтримку й терпіння. Сценарії неймовірні й знаменують собою кінець епічної історії, яка зачарувала аудиторію з моменту її першої появи у 2013 році, але світ „Гострих картузів" точно житиме".

Популярне на VOGUE