Перший погляд: Пол Мескаль в ролі Шекспіра у фільмі "Гемнет"

Поки ми чекаємо вихід другої частини блокбастера "Гладіатор" з Полом Мескалем, актор вже задіяний у новому проєкті. Кілька днів тому він був помічений на зніманнях історичної драми "Гемнет" оскарівської режисерки Хлої Чжао: фільм розкаже вигадану історію життя сина Вільяма Шекспіра Гемнета, який помер у 11 років.

image
Пол Мескаль

Стрічка американської режисерки Хлої Чжао, яка у 2020-му здобула "Оскар" за фільм "Земля кочівників", розповідає зворушливу історію Шекспіра. У "Гемнеті" показано початок стосунків Шекспіра з його майбутньою дружиною Агнес, народження в 1585 році їхнього сина, якого назвали Гемнетом, а також хворобу дитини і раптову смерть в 11 років. Також у стрічці показано руйнівний вплив, який це справило на його батьків.

Пол Мескаль зіграє молодого Шекспіра, а ірландська акторка Джессіка Баклі — його дружину Агнес. Стрічку засновано на однойменному бестселері ірландської письменниці Меггі О'Фаррелл 2020 року, який здобув британську Жіночу премію за художню літературу і американську Премію Національного кола книжкових критиків.

Зйомки фільму "Гемнет" (фото Vogue.co.uk)

В інтерв'ю британському Vogue Мескаль сказав про проєкт: "Ця книга — просто неймовірна. Якби я сказав собі в юності, що буду грати молодого Шекспіра, я би не повірив". 15 серпня, з'явилися перші світлини зі знімального майданчика, на яких Мескаль і Баклі в старовинних сукнях цілують одне одного на прощання та обіймаються.

Зйомки фільму "Гемнет" (фото Vogue.co.uk)

Фільм "Гемнет" вийде у світовий прокат у 2025 році.

Популярне на VOGUE