Мемуари Брітні Спірс "Жінка в мені" екранізують

Мемуари Брітні Спірс "Жінка в мені", яки вийшли минулого року та стали бестселером, перетворяться на кіно. Про це повідомляє The Universal Pictures, які придбали права на екранізацію. Режисером майбутнього байопіку став Джон Чу, відомий за гітами "Шалено багаті азійці" та "G.I. Joe: Атака кобри 2", а продюсером — триразовий номінант на "Оскар" Марк Платт, відомий за фільмом "Ла-Ла Ленд".

image
Брітні Спірс, 2001 рік

"Жінка в мені" — одна з найрезонансніших книжок минулого року: у ній співачка відверто розповідає про своє дитинство, аборт, аб'юзивні стосунки з власним батьком і чоловіками та шлях до себе. Одразу після виходу в 2023 році мемуари співачки стали гітом: у США вони за тиждень стали бестселером №1 за версією New York Times і були продані накладом у 1,1 мільйона примірників. Сьогодні у світі продажі сягнули понад сім мільйонів примірників. Відомо, що за екранізацію мемуарів Брітні Спірс "Жінка в мені" точилася справжня боротьба між кількома студіями, серед них були і продюсерські компанії Марго Роббі, Різ Візерспун, Шонди Раймс і Бреда Пітта. Зрештою, цю битву виграли The Universal Pictures: за чутками, вони заплатили Брітні Спірс гонорар у восьмизначному діапазоні.

Поки невідомо, який період часу охоплюватиме байопік, хоча книга, на якій він заснований, розповідає про життя та кар’єру Спірс від її дитинства в Луїзіані та досягнення слави з "Клубом Міккі Мауса" і до 2021 року, коли вона нарешті звільнилася з-під опікунства свого батька. Світові медіа вже передбачають, що ця роль цілком здатна змінити життя акторки, яка зрештою її отримає. Серед імен, які розглядаються на роль Брітні Спірс, — зірка "Ейфорії" Сідні Свіні, Дав Кемерон, відома за серіалом "Лів і Медді" і зірка "Дивних речей" Міллі Боббі Браун, яка у 2022 році сказала, що мріє зіграти Брітні Спірс. Дізнаємося більше подробиць вже незабаром.

Сідні Свіні

Популярне на VOGUE