Меган Маркл повертається в кіно

Вперше, з моменту весілля з принцом Гаррі, Меган Маркл повертається в кіно. Вона з'явиться на екрані в документальному фільмі про королеву Єлизавету II, який представлять у вересні 2019 року.

imageГерцогиня Сассекська і королева Єлизавета II

З моменту заручин з принцом Гаррі в листопаді 2017 року, Меган Маркл відмовилася давати будь-які інтерв'ю. У документальному фільмі про королеву Єлизавету II, випуск якого запланований на вересень наступного року, Меган вперше появиться на екрані як герцогиня Сассекська.

Фільм "Королева Світу" (англ. Queen of the World) складатиметься з двох частин і проллє світло на глобальний вплив королеви: наприклад, її роль в Співдружності, а також більш особисті подробиці з її життя – відносини з онуками принцом Вільямом і Гаррі. Природно, Меган Маркл зіграла певну роль в житті монархів. Глядачі побачать кадри з весілля, виконання перших обов'язків в якості члена Королівської родини і, безпосередньо, самі відносини Меган з королевою Єлизаветою II. Команді фільму надавали ексклюзивний доступ до королівської сім'ї: вони спостерігали за Королевою та її родиною протягом року.

За матеріалами Vogue.fr

Популярне на VOGUE