Як змінилася Марго Роббі заради фільму "Я, Тоня"

На початку року світ облетіли фотографії невпізнанної Марго Роббі. Красуня Роббі набрала не менш десятка кілограмів, перетворилася на блондинку з жовтим волоссям, а її обличчя опухло. Все це – заради кіно: Марго Роббі якраз знімалася у фільмі "Я, Тоня", що виходить в прокат 8 грудня. Навіщо Марго такі жертви?

imageКадр из фильма "Я, Тоня"

"Я, Тоня" – біографічна драма про популярну американську фігуристку Тоню Гардінг. Сьогодні фігуристці 46 років, і вона давно пішла зі спорту, але в 1990-ті роки Тоня була однією з найуспішніших спортсменок світу. У 1991 році вона посіла друге місце на чемпіонаті світу з фігурного катання і стала першою американкою в історії, яка виконала потрійний аксель на змаганнях. З кар'єрою Гардінг пов'язано кілька скандалів. Найгучніший стався в 1994 році: разом з чоловіком Джеффом Гіллоулі Тоня намовила свого охоронця напасти на суперницю Ненсі Керріган і зламати їй ногу. Після нападу Керріган не змогла брати участь в національній першості і таким чином Гардінг виграла чемпіонат США, але в подальшому визнала свою провину і отримала три роки умовно. Фільм розповідає про успіх Тоні, довічну дискваліфікацію після скандалу і ганебне завершення кар'єри, про яке писали всі ЗМІ світу.

Марго Роббі в образі Тоні Гардінг
Для перевтілення в образ фігуристки Марго Роббі довелося постаритися. Вона погладшала на кілька кілограмів, а на зйомках костюмери щодня кріпили їй на тіло численні накладки, щоб вона виглядала крупно і масивно, як Тоня Гардінг. Справа в тому, що після завершення кар'єри на льоду Гардінг не пійшла на дно, а продовжила кар'єру в рестлінгу і на боксерському ринзі, тому спеціально набирала для цього вагу. А щоб волосся справляло враження недоглянутого і сплутаного, перукарі створили для Марго Роббі спеціальну перуку.
"Найголовнішою перешкодою для нас було те, наскільки класично красива Марго Роббі" – розповіла в інтерв'ю американському Vogue Дебора Ла Міа Денавер, головний гример фільму. Робота над гримом й укладанням волосся кожен день займала близько двох-трьох годин. Так, візажисти використовували метод "зворотного контуринга", щоб створити ефект більш широкого носа та більшого лиця. "На обличчі Тоні відображено весь стрес, який вона пережила – й ми повинні були зобразити його за допомогою макіяжу". Крім того, актрисі доводилося вставляти спеціальні накладки в області носо-губних складок, щік та підборіддя, щоби обличчя виглядало більш пухким. Чи не дарма Марго Роббі пішла на всі ці жертви, дізнаємося 8 грудня.

Читайте також:

Что нужно знать о фильме "Вижу лишь тебя" с Блейк Лайвли

Життя у Vogue: 4 фільми про роботу модних редакцій

Популярне на VOGUE