5 реаліті-шоу на Netflix, від яких не можна відірватись

Ми настільки звикли до серіалів, що майже перестали дивитися реаліті-шоу. Тоді як саме цей жанр не так часто викликає залежність і найчастіше відтворює реальне життя. Пропонуємо звернути увагу на 5 шоу на Netflix, від експерименту на острові до подорожей із Заком Ефроном.

imageКадр із реаліті-шоу "Випробування спокусою", 2-й сезон
"Сліпе кохання"

У цьому реаліті-шоу дівчата і хлопці мають шість тижнів, щоб познайомитися, закохатися, заручитися і зіграти весілля. Єдиний нюанс: пари не бачать одне одного, доки не вирішать укласти шлюб. Вони зустрічаються в кімнатах, розділених перегородкою — їхні побачення минають за розмовами про все на світі. Це реаліті-шоу — експеримент, який доводить, що можна побудувати міцний емоційний зв'язок на все життя всього за кілька днів. І при цьому зовнішність не має жодного значення. Чи має?

"Випробування спокусою"

Упродовж чотирьох тижнів десять незнайомців мешкають в одному будинку. Кожен учасник має проблеми зі створенням довгострокових стосунків — їм подобається тілесний контакт, секс без зобов'язань і флірт. Але вони не звикли до емоційних уподобань. Ті, хто протримається умовлений термін, отримають 100 000 доларів. Проте ця сума зменшується щоразу, коли учасники порушують правила. І за стосунками учасників справді цікаво спостерігати.

"Перекрий тату!"

До найкращих у США тату-майстрів звертаються люди з проханням перекрити невдалі тату. Цікаво, що подають заявки на участь у шоу й обирають нові ескізи татуювань не самі учасники, а їхні близькі. Тим цікавіше спостерігати за реакцією людей, яким не залишається нічого іншого, як довіритися близьким і рукам фахівців.

"Навколо світу із Заком Ефроном"

Ця документальна передача присвячена пошуку рецепту життя, коли людина і природа перебувають у гармонії. Актор Зак Ефрон й експерт зі здорового харчування Дарін Оліен подорожують світом, відвідуючи місця, де наче сховано секрет довголіття і щастя. Так, Зак і Дарін спілкувалися з довгожителями на Сардинії, вивчали сталий розвиток на Пуерто Ріко і були на пасіці на хмарочосі у Нью-Йорку.

"Навчання собак"

До кінолога Джаса Леверетта звертаються власники собак із різними проханнями: комусь потрібно перевиховати свого розпещеного вихованця, а чийсь пітбуль агресивно реагує на людей і теж потребує допомоги. Джас Леверетт показує, що допомогти можна практично кожному собаці. Головне, мати достатньо любові та терпіння до свого улюбленця.

Популярне на VOGUE