Поради Таро: що нам підготував жовтень 2024

Прикраси, Vanessa barons, Annelise Michelson

Енергія місяця несе добрі звістки та подарунки долі. Незаплановані зміни надають нові шанси, але їх потрібно дочекатися. Робити через силу нічого не потрібно, все станеться само собою в найкращий для цього час через невидиму допомогу фортуни, – настав час справжніх чудес.

ОВЕН

Вам випаде шанс, від якого не варто відмовлятися. Погоджуйтеся з тим, що пропонує життя, відкладайте в сторону сумніви та страх. Можливо, прийнявши саме цю пропозицію, можна згодом вийти на новий рівень життя. Можна отримати більше, – варто лише простягнути руку.

Сукня, Reformation

ТІЛЕЦЬ

Починається період нових відчуттів та/або стосунків, який з упевненістю можна назвати періодом емоційного відродження. Доведеться навчитися довіряти своїм почуттям і рухатись, куди кличе серце. Жодних різких рухів, – потрібно просто йти і відчувати.

БЛИЗНЮКИ

Вміння раціонально мислити та переходити від думки до дії приведе до успіху. Зараз саме час рухатися. Можливо, необхідно організувати нову структуру, створити стабільне оточення. Варто уникати крайнощів та розглядати можливість компромісів.

Сукня, Reformation

РАК

Важливо здобувати знання та відточувати їх на практиці. Краще покладатися на логічне мислення. Менше слухати інших, концентруватися на власних поглядах. Це рух у правильному напрямку.

ЛЕВ

Терпляче споглядання та спокійне міркування поверне у стан миру та спокою. Варто зануритись у себе, віднайти істину. Це час очікування та перемикання уваги на себе. Краще бути стриманіше, фільтрувати всі вхідні повідомлення, щоб прийняти розсудливе рішення, відштовхуючись від себе.

Сережки, Nannapat Studio

ДІВА

Що б не відбувалося, треба зберігати спокій, йти мирним шляхом, створюючи атмосферу взаєморозуміння. Можна довіряти власній інтуїції, першому чуттю. В жодному разі не треба відмовлятися від покладеної відповідальності. Треба лише контролювати свою поведінку, щоб не втратити авторитет.

ТЕРЕЗИ

Час відчути, що обставини обмежують; але все-таки серйозніші обмеження в житті існують через те, що людина сама відмовляється бачити реальний стан справ. Терезам доведеться впоратися зі своїми страхами, і лише тоді вони зможуть ухвалити важливе рішення.

Блейзер, &Other Stories; колготки, Calzedonia, туфлі, MiuMiu

СКОРПІОН

Скорпіони починають новий цикл, для якого характерні зміни на краще. Передбачається тривалий прогрес. Нові обставини можуть покласти край минулим труднощам. Можливо, доведеться ухвалити важливе рішення, яке вплине на перебіг подій у майбутньому, тож час прийняти нове і знайти йому місце в своєму житті.

Топ, Autograph

СТРІЛЕЦЬ

Стрільцям час довіряти своїй внутрішній силі, щоб успішно вирішити всі проблеми, але не час проявляти терпіння та м'якість. Зараз потрібно здобувати віру в себе. Стрільці займають міцні позиції і здатні опиратися тиску. Достатньо вірити в себе і в те, що все в їхніх руках.

КОЗОРІГ

Деякі Козероги обрали стиль пасивного очікування, сподіваючись, що трапиться щось нове, що допоможе їм прийняти правильне рішення. Однак очікування може перерости у вічність. Козерогам потрібно спокійно розібратися, чого вони хочуть насправді, і не закриватись від допомоги та порад зі сторони.

ВОДОЛІЙ

Час діяти відкрито, з любов'ю та повагою до оточення. Однак варто проявляти наполегливість у досягненні поставленої мети. Треба поєднувати в собі гнучкість та непохитність. Впевненість відкриє всі двері, тож без сумніву варто користатися цим, не звертаючи увагу на ілюзорні перешкоди.

РИБИ

Риби можуть робити все, що належить, але при цьому їм не варто поспішати. Спроби прискорити результати своєї діяльності, можуть віддалити їх від мети. Потрібно зануритися у процес, але не дозволяти йому поглинути себе повністю. У потрібний момент нагорода прийде сама.

Текст: Анастасія Талько
Фото: Christine Kreiselmaier
Стиль: Marian Nachmia
Макіяж: Sarah Jagger
Зачіски: Yann Deschaud
Модель: Lucy Rosiek @ Elite Models Paris
Кастинг: Vincent & Yasmine

Популярне на VOGUE