До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень чоловічої моди в Парижі: Dior Homme, Alexander McQueen і Hermes

Тиждень чоловічої моди в Парижі в цьому сезоні вийшов насиченим і дуже різноманітним – були і угги-ботфорти Y/Project, і багатошаровість Jil Sander, і справжні динозаври Comme Des Garcons. У новій порції звітів – дуже різні і від цього ще більш цікаві покази Dior Homme, Alexander McQueen і Thom Browne.

Dior Homme

Показ колекції Dior Homme відбувся в парадному залі паризького Гран-Пале, який став відмінним антуражем для нової роботи Кріса ван Аша. Під пісню Forever Young групи Alphaville показ відкрив Камерон, супермодель і обличчя чоловічої моди 1990-х, а слідом за ним уже пішли манекенники нового покоління. Його чорний костюм – перший із серії моделей, виконаних в кращих традиціях мистецтва пошиття класичного чоловічого одягу. Потім подіум захопила рейв-естетика, головним акцентом якої став мотив у вигляді татуювань. Його ж можна побачити на деяких аксесуарах: туфлях-рішельє, високих кросівках з тканини і навіть на дужках окулярів. Інші відмінні риси образів Dior Homme – бандана на шиї і нова сумка Dior Combo.

Реклама
Dior Homme осінь-зима 2018/2019
Dior Homme осінь-зима 2018/2019
Dior Homme осінь-зима 2018/2019

Подивитися всю колекцію.

Alexander McQueen

Сарі Бертон не потрібно спеціально вигадувати джерела натхнення для своїх колекцій – все, що потрібно знаходиться навколо неї. Нову чоловічу колекцію вона присвятила дослідженню британської максулінності. "Мені цікаво було подивитися під новим кутом на те, як одягаються наші хлопці", – розповідає Бертон. Відкрилося шоу низкою брючних костюмів, однією з візитних карток бренду, а поступово до них приєдналися куртки-авіатори з кольорової шкіри, пальта-ковдри з традиційними британськими візерунками, масивні накидки і навіть шовкові халати, адже істинний джентльмен і вдома залишається бездоганним.

Alexander McQueen Menswear осінь-зима 2018/2019
Alexander McQueen Menswear осінь-зима 2018/2019
Alexander McQueen Menswear осінь-зима 2018/2019

Подивитися всю колекцію.

Hermes

Нова чоловіча колекція Hermes називається "Нескінченна дорога", і оформлення самого шоу, яке відбулося в Домініканському монастирі XVII століття, стало логічним продовженням роздумів про те, хто ми і куди йдемо. Однак мода – все-таки прикладна індустрія, і заразом глядачі показу змогли відповісти на питання, в чому ми це робимо. Багатошарові затишні образи і одяг, який не втратить своєї актуальності і бездоганного зовнішнього вигляду через роки, якраз відмінний вибір для найдовшої подорожі, навіть довжиною в життя.

Hermes Menswear осінь-зима 2018/2019
Hermes Menswear осінь-зима 2018/2019
Hermes Menswear осінь-зима 2018/2019

Читайте також:

Неделя мужской моды в Париже: Comme des Garçons, Yohji Yamamoto, Issey Miyake

Гудбай, Америка: колекція Gosha Rubchinskiy осінь-зима 2018/2019

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.