До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Феєрверк сюрпризів і подарунків в "Бомонд" з нагоди Fashion's Night Out

Український Vogue проводить Fashion's Night Out вже вп'яте. Новою точкою модного маршруту стане київський ЦУМ, де в магазині Бомонд з самого ранку і до закриття дарують подарунки, проводять майстер-класи, розігрують призи

Суперпризи від магазину "Бомонд"

Серед всіх покупців, які зробили покупку від 1000 грн., 13 жовтня проведуть миттєву лотерею, в якій розіграють 5 (п'ять !!!) сумок Michael Kors.

Реклама
У числі призів – 5 сумок Michael Kors

І це ще не все: в миттєвій безпрограшній лотереї розіграють сертифікати на наступну покупку. Для участі треба буде придбати будь-які засоби на суму 1000 грн. і вище.

Vogue

О 19-00 відбудеться майстер-клас б'юті-редактора Vogue Олени Пономаренко. Вона розповість про тренди в макіяжі, слідувати яким стало набагато простіше. Наприклад, через те, що засоби, якими візажисти користуються за лаштунками модних показів, тепер можна купити в Україні.

Б'юті-редактор Vogue UA Алена Пономаренко

Друга частина лекції буде присвячена тому, як вибрати осінній аромат. Запрошений гість – ольфактолог, український парфумер Богдан Зубченко.

Парфумер, ольфактолог Богдан Зубченко


Sisley

В рамках FNO відбудеться прем'єра п'ятнадцятого видання легендарного аромату Eau du Soir. Щороку він "переодягається" до Різдва: виходить обмеженою кількістю екземплярів у флаконі нового дизайну. Цього разу оформлення було натхненне космосом. До Києва приїде всього п'ять, всі вони будуть представлені в ЦУМі.

Аромат Eau du Soir, Sisley, лімітований випуск

Експерти Sisley проведуть майстер-клас з догляду та макіяжу для найбільш чутливої ​​зони обличчя – навколо очей, і розкажуть як оновити погляд.

Покупцям дарують ексклюзивний подарунок марки Sisley.

Подарунок від марки Sisley
​Bobbi Brown

В рамках запуску нової помади Crushed Lip Color (її презентують саме 13/10) візажисти марки будуть проводити уроки How To Lips & Cheeks – як підібрати ідеальний відтінок рум'ян і помади. Гостей чекатимуть частування, а з покупкою даруватимуть троянду – в тон обраної помади.

Jo Malone

Знаменита британська марка представить новинки осені, аромати, побудовані навколо ноти англійського дуба: English Oak & red Currant і English Oak & Hazelnut.

English Oak & Hazelnut, аромат Jo Malone

Гостей чекає цікавий атракціон по упаковці: для ароматів і засобів з нової лінійки English Oak виготовлені спеціальні коробки, і покупці зможуть кастомізувати їх на свій смак – за допомогою спеціальних штампів у вигляді дубового листя і фей наносити печатки на коробку. Так можна буде отримати унікальний пакунок, прикрашений власноруч.

Кастомізована коробка Jo Malone
La Mer

Експерти La Mer навчать гостей створювати різні б'юті-образи, використовуючи засоби з догляду, тональні засоби з лінійки Skincolor і нову пудру La Mer Pressed Powder: зволожене сяюче обличчя, підтягнута шкіра і відпочилий вигляд.

Засоби La Mer
Dior

В корнері бренду проведуть майстер-класи з макіяжу. Гостям будуть робити модний макіяж, а також познайомлять з парфумерною історією Будинку Dior. Засоби, що сподобаються можна буде придбати – і отримати подарунки.

Креативний і фотодиректор з макіяжу Dior Пітер Філіпс з топ-моделлю Ліндсі Віксон за лаштунками зйомки промо до осінньої колекції макіяжу
Menard

В корнері японського бренду по догляду Menard всіх охочих навчать азіатському ритуалу очищення. Він складається з двох частин і дозволяє зберегти захисну мантію шкіри, але при цьому тримати пори бездоганно чистими.

Brock Collection
Atkinsons

В корнері аристократичної англійської марки Atkinsons буде працювати парфумерний стиліст, який допоможе підібрати парфумерний гардероб – або навчить вибирати аромат мрії.

Californian Poppy, Atkinsons
Sensai

Покупцям на честь FNO даруватимуть красиві косметички. Їх вміст поки тримають в секреті, але вже відомо, що він буде особливим.

Diego Dalla Palma

Італійський бренд, давній партнер міланських Тижнів моди, даруватиме покупцям подарунки з кожною покупкою.

Набір для контурування, Diego dalla Palma
Lancôme

У корнері марки з 18.00 до 21.00. буде працювати візажист, який розкриє тему "Ідеальний тон обличчя і контуринг" і навчить створювати правильний макіяж. Кожному покупцеві, хто зробить покупку від 1499 грн., подарують блиск для губ Gloss In Love Lancôme.

YSL

Кожному охочому зроблять експрес-макіяж засобами з осінньої колекції YSL Night 54.

Засоби з осінньої колекції макіяжу Lancome

Пройде розіграш шокуючої пари: нового аромату Black Opium Floral Shock і туші Maximum Volume Effect Faux Cils The Shock. Беруть участь всі, хто заповнить анкети в корнері марки.

Еді Кемпбелл в промо Floral Shock, YSL

При покупці від 2 000 гривень в корнері YSL дарують в подарунок бальзам для губ Volupte Sheer Candy №4.

Бальзам для губ Volupte Sheer Candy №4, YSL
Giorgio Armani

Всіх охочих познайомлять з лінійкою нішевих ароматів Prive.

Rose Arabie, Armani Prive

При покупці засобів марки на суму від 3000 грн в подарунок дарують клатч.

Серед усіх, хто заповнить анкети в корнері, буде розіграно тональний засіб марки. Його підберуть експерти прямо на місці – в залежності від типу і відтінку шкіри.

Тональний кушон Giorgio Armani
Bvlgari

При покупці ароматів з ексклюзивною чайної колекції Eau de Parfum даруватимуть коробочку розкішного чаю французького чайного будинку Mariage Freres. Його вистачить на десять чаювань.

Самі аромати обіграють ноту чаю в різних комбінаціях.

Eau Parfumée Au Thé Vert, Bvlgari
Givenchy

В корнері марки буде працювати два візажисти, які покажуть, як застосовувати засоби з гучної чорної колекції макіяжу. Кожному покупцеві дістанеться подарунок від бренду. Всім охочим можна буде зробити флеш-тату Givenchy.

Арт-директор Givenchy з макіяжу Ніколя Деженн за кулісами зйомки промо Noir Interdit
Guerlain

У корнері старовинного французького парфумерного Будинку представлять колекцію Ексклюзивних ароматів Guerlain – бутикової лінійки, яка доступна у флагманському магазині на Єлисейських полях, 68, в монобрендових бутиках та в обраних магазинах світу.

Лінійка ексклюзивних ароматів Guerlain

Тренери марки проведуть міні-лекцію "Осінні барви" і розкажуть про тенденції в макіяжі осінь-зима 2017-2018.

Помады, Guerlain
Помади, Guerlain
Aerin

Консультанти парфумерного бренду, заснованого онукою Есте Лаудер, Ерін, розповідатимуть про аромати і вчити, як поєднувати їх один з одним і нашаровувати. При консультації даруватимуть семпли.

Аромати Aerin

вул. Хрещатик, 38, ЦУМ, т. +380 (67) 326 2898

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.