До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дивіться ексклюзивне інтерв’ю Діани фон Фюрстенберг київському ЦУМу

Легендарна дизайнерка Діана фон Фюрстенберг ексклюзивно розповіла київському ЦУМу про те, як змінилося її життя за час пандемії і чому Україна займає особливе місце в її серці.

У 1970-х Діана фон Фюрстенберг полонила серця жінок усього світу чуттєвою і стильною сукнею із заходом, яка стала символом жіночої революції і досі не втратила своєї актуальності. Нині дизайнерка, меценатка й активна учасниця місцевих громад і далі надихає своєю діяльністю — фон Фюрстенберг рятує історичні пам’ятники, захоплюється художніми інноваціями, пише книги.

Реклама

У 2005 році дизайнерка здобула нагороду за життєві досягнення від Американської ради дизайнерів моди (CFDA), 2015 року — ввійшла до списку найвпливовіших людей TIME 100, а в березні 2021 року побачила світ її книга-маніфест Own It: The Secret to Life (Phaidon, 2021). Про книгу, натхнення, активну життєву позицію і життя під час пандемії Діана фон Фюрстенберг поговорила з баїнг-директоркою київського ЦУМу Ольгою Чайкою. Інтерв’ю вже можна переглянути в Instagram-акаунті @tsum.kyiv, а нову книгу з підписом дизайнерки ексклюзивно представлено ​​на 5 поверсі ЦУМу і на сайті головного універмагу столиці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.