До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 базових речей весняного гардероба, які варто купити під час знижок

Київський ЦУМ, який нині працює в онлайн-режимі та здійснює послугу виїзного примірювання, зробив ще один подарунок для своїх клієнтів — знижки 30% від європейських цін на всю нову весняну колекцію. Вони діють з 27 березня по 3 квітня. Vogue.ua впевнений, що такою пропозицією варто скористатися для купівлі речей, які не вийдуть з моди й стануть основою всесезонного гардероба.

Тренч Golden Goose
Тренч

Сезони змінюються, тренди трансформуються з одного в інший, а тренч є основою демісезонного гардероба. Ми рекомендуємо зробити ставку на максимально класичну модель, яку легко буде поєднувати з усім іншим одягом у шафі. Відтінок у нього нехай буде спокійний, а посадка вільною. На бажання за допомогою пояса її завжди можна відрегулювати, але водночас тренч матиме добрий вигляд поверх не менш щільного жакета або теплого светра.

Реклама
Тренч Golden Goose
Шовкова блуза

Шовкова блуза з бантом, яка тріумфально повернулася на подіуми минулої осені, буде з нами довго. Ця несправедливо забута річ навдивовижу легко знаходить спільну мову і зі строгими офісними штанами, і з неформальними джинсами, і із зухвалою мініспідницею. Якраз у колекції RED Valentino є блуза, у якій чорно-біла графіка додає динаміки й настрою, на перший погляд, манірній речі. Покупка, яка того варта.

Блуза RED Valentino
Кросівки

За останнє десятиліття кросівки стали таким рівноправним членом нашого гардероба, що потіснили в ньому витонченіше взуття. До того ж із кожним сезоном вони стають все яскравішими й помітнішими. Ідеально настрій весняно-літнього сезону підкреслюють кросівки Iceberg зі вставками із зеленої шкіри, до яких так і хочеться швидше надіти улюблені мінішорти або сукню-сорочку.

Кросівки Iceberg
Леопард

До ненудної класики вже належить і леопардовий принт. Його вельми цікаве прочитання запропонував бренд Olivia Von Halle, який використав світло-рожеву основу для створення свого патерну. Особливо гостроцікавий вигляд він має на шовковій сукні з низкою дрібних ґудзиків і спокусливим декольте. Ідеальний вибір для літніх довгих променадів.

Сукня Olivia Van Halle
Сумка середнього розміру

Якщо маєте завдання купити тільки одну сумку, з якою можна ходити всюди, то краще вибрати модель середнього розміру. У неї можна вмістити все потрібне для робочого дня і з настанням вечора вона не матиме незграбного вигляду. Крім того, її завжди можна трохи прикрасити, пов’язавши на ручці строкатий шовковий шалик. У новій колекції Versace є сумка, яка відповідає всім цим вимогам, а якість Made in Italy й зовсім робить її вічною.

Сумка Versace
Худі

Багато хто зараз сміється, що під час карантину худі змогло замінити всі улюблені сукні й костюми, а це означає, що треба мати в шафі хоча б кілька світшотів і міняти їх залежно від настрою. Нехай нове худі буде максимально оптимістичним і життєрадісним, як у колекції улюбленого бренду всіх француженок — See by Chloe.

Худі See by Chloe
Сірі джинси

Впевнені, що синіх джинсів у гардеробі маєте вже вдосталь. Весна потребує світлих барв, тому поповнити колекцію деніму можна моделлю в сірому кольорі з "вареним" ефектом, у якій делікатний ретро-настрій поєднується із чудовою посадкою.

Джинси Rag & Bone

Шопінг із ЦУМом під час карантину — це безпечно й комфортно. Універмаг пропонує безплатне й швидке доставлення по Києву та Україні, працює послуга виїзного примірювання. Кур’єри інтернет-магазину ЦУМ дотримують усіх правил безпеки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.