До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Жилет — ваша найліпша інвестиція

Називайте це ефектом Енні Голл, бажанням мати вишуканий вигляд за мінімальних зусиль чи нескінченною гонитвою за справжньою універсальною річчю в гардеробі — в будь-якому разі жилет — це найактуальніший предмет одягу, придбавши який ви не пожалкуєте.

Тейлор Свіфт в Нью-Йорку в жилеті й штанах в тонку смужкуТейлор Свіфт в Нью-Йорку в жилеті й штанах в тонку смужку

Улюблений усіма — від Кейт Мосс до Белли Гадід — жилет можна зустріти в різноманітних інтерпретаціях в колекціях ледь не усіх брендів. Жилет підійде як для піднесених бохо образів, так і для класичних ансамблів чи спортивних убрань. Ви можете одягти його поверх сорочки чи білої футболки, під костюм або носити окремо з штанами в тон, джинсами чи спідницею. Щодо взуття, то жилети особливо добре поєднуються з масивними лоферами та босоніжками.

Реклама
Белла Хадід у вінтажному жилеті в Нью-ЙоркуБелла Гадід у вінтажному жилеті в Нью-Йорку

Жилет може бути як формальним, так і повсякденним предметом одягу, його легко можна адаптувати до будь-якої нагоди. Звісно, це класичний атрибут чоловічого одягу, який традиційно входить до костюму-трійки, проте, це не робить його менш привабливим. З блейзером або без нього, на підборах або пласкій підошві, жилет додає витонченості та вишуканості будь-якому образу.

Маріон Котіяр в аеропорту в КаннахМаріон Котіяр в аеропорту в Каннах

За матеріалом vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.