До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Спідниця з драпуванням — головна покупка цього літа

Драпування знову повертається на модні радари. Але якщо раніше такі спідниці-тюльпани, що прикривають стегна, в дусі 80-х років були характерні передусім для вечірнього гардероба й виготовлялися здебільшого з розкішного оксамиту, атласу або шовку, то цього літа в міські тренди проникла пляжна мода зі своїми асиметричними спідницями з драпуванням з бавовни, льону та трикотажу. Vogue.ua зібрав найкращі подіумні образи колекцій весна-літо 2021 і з’ясував, з чим носять драповані спідниці streetstyle-зірки.

Acne Studios
Private Policy

Помітним трендом сезону стали драповані спідниці м’яких "вершкових" відтінків — такі були представлені в колекціях Acne Studios і Private Policy. Креативний директор шведського бренду Джонні Йогансон на своєму прикладі засвідчує, що тенденція на комбінування сукні й штанів в одному образі трансформується і залишиться з нами й цього літа. На перший план у такому вбранні вийдуть кольори й відтінки: лимонний низ і яскраво-помаранчевий верх допоможуть врівноважити аксесуари — шкіряні в’єтнамки нейтрального кольору й велика моносережка. Chloe і Jacquemus зробили ставку на класичний бежевий — і не помилилися. Чи то асиметричне міді з високою посадкою, що підкреслює лінію талії, чи то міні з принадним розрізом і тонкою зав’язкою на стегнах: обидва варіанти будуть однаково ефектні як удень, так і ввечері — справити потрібне враження допоможуть лляний кроп-топ з об’ємними рукавами й шовкова блуза з коміром-стійкою.

Реклама
Chloe
Jacquemus

Streetstyle-зірки так само не залишилися осторонь цього тренду. Найчастіше модниці віддавали перевагу моделям зі шкіри — така спідниця має ефектний вигляд у комбінації з асиметричними топами, високими чоботами-трубами, армійськими черевиками й навіть з простою однотонною футболкою.

<b>юбка с драпировкой стритстайл</b>

Vogue.ua зібрав 5 найкращих спідниць з драпуванням для яскравих літніх образів.

<b>юбка с драпировкой предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.