До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Спідниці й штани з екстремально низькою посадкою в колекціях весна-літо 2022

Низька посадка тріумфально повернулася в тренди сезону весна-літо 2022: від мішкуватих джинсів, які мають всі шанси стати гітом майбутньої весни, до всіляких спідниць і штанів з екстремально заниженою талією. Vogue.ua зібрав найстильніші образи в колекціях весна-літо 2022 і розібрався, з чим можна носити такі елементи гардероба вже тепер.

Miu Miu
Balmain
No.21

Найрізноманітніші спідниці довжини міні й міді, класичні штани та кльош з епохи диско стали головними зірками весняно-літньої колекції Miu Miu. Міучча Прада звертається до екстремально низької посадки й акцентує, що колишнє бачення корпоративної уніформи сходить нанівець. Мініспідниці дизайнерка римує з максимально вкороченими сорочками й джемперами. Услід за Miu Miu тренд підхоплює No.21, прикрашаючи спідниці стразами й лелітками. Balmain теж зробили ставку на низьку посадку й додали асиметрії.

Реклама
Coperni
Sandy Liang

Дизайнери не залишили осторонь і штани. У Sandy Liang звичні карго набули низької посадки, римувати яку бренд радить із черевиками для гайкінгу й однотонним кроп-топом, а Coperni зробили ставку на ансамбль карго, болеро й головної зірки майбутнього сезону — взуття на платформі. За джинсами з низькою посадкою, майстерно прикрашеними аплікаціями з леліток, радимо звернутися до колекції Isabel Marant, а за класичними штанами з атласними вставками — до Lanvin.

Isabel Marant
Lanvin

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.