До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Який колір взуття буде модний у 2024 році

Час зазвичай дуже швидко плине. Щоб бути готовими до нового сезону, пропонуємо подивитись, взуття яких кольорів буде в тренді у 2024 році. Від сосново-зеленого до babyblue, від яскраво-червоного та металевих відтінків — ми зібрали 5 головних кольорів, на які ви можете розраховувати наступного року.

Зелений

Зелений знову повертається до списків головних модних трендів. Ялицевий, оливковий або більш яскравий відтінок, як-от зелений лайм, — взуття цього кольору матиме ефектний вигляд.

Реклама

Burberry
Burberry

Червоний

Наповнений різноманітними значеннями, від небезпеки до пристрасті та хоробрості, червоний стає наймоднішим кольором сезону. Доказом є те, що дизайнери додали червоний у свої колекції весна-літо 2024 не тільки у вигляді одягу, а ще й взуття.

Balmain
Balmain

Металік

Якщо ви думали, що металеві відтінки пасують тільки до святкових подій — від новорічних вечірок до червоних доріжок, — то це не так. Наступної весни металеві черевики набудуть неабиякої популярності, претендуючи стати it-взуттям 2024 року. Срібні чи золоті, вони підкреслять будь-яке вбрання.

Коричневий

Коричневе взуття — ідеальна альтернатива чорному. Воно не менш універсальне: так само, як і чорне, носіть його зі всіма речами.

Блакитний

М'який і свіжий, ніжно-блакитний домінує у взуттєвих трендах нового сезону весна-літо 2024. От як Givenchy інтерпретують цей відтінок, пастельний, як і головний колір 2024 року, PeachFuzz, теплий і комфортний персиковий.

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.