До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які сукні носити на роботу у 2023 році

Коли справа доходить до офісного гардеробу, сукні — чудова альтернатива брючним костюмам. По-перше, не потрібно витрачати час на міркування, з чим поєднувати жакет і штани, адже сукня є повноцінним елементом образу, а по-друге — вона підкреслюватиме вашу жіночність та стильно виглядатиме в офісі. Цього сезону пропонуємо зробити ставку на затишні трикотажні моделі, варіанти з деніму, сукні в стилі преппі, романтичні моделі з квітковим принтом, елегантні варіанти в довжині максі, класичні сукні-футляри та моделі сорочкового крою. Vogue.ua зібрав 9 модних суконь для роботи.

Jonathan Cohen
Jonathan Cohen

Реклама

Елегантна довжина міді

Надзвичайно вишукані сукні довжини міді ідеально виглядають у діловому гардеробі. Вибирайте ніжно-рожеву сукню з плісуваннямVictoriaBeckham, моделі Coperni, що облягають фігуру, або підкреслюйте талію за допомогою вовняної сукні Wolford.

Victoria Beckham
Victoria Beckham

<b>Coperni</b>

Cукня-сорочка

Коли дрескод вимагає одягати сорочку, а хочеться прийти на роботу в сукні, на допомогу приходять моделі сорочкового крою, які вже є класичним елементом повсякденного гардеробу. Цього сезону, крім бавовняних моделей маскулінного крою Sacai та елегантних суконь з ажурними вставками JonathanSimkhai, зверніть увагу на популярні моделі з деніму або вельвету, як у Cos, або короткі сукні Jacquemus і Alaïa.

Jonathan Simkhai
Jonathan Simkhai

<b>COS</b>

Богемна сукня

Богемна сукня є вдалим компромісом між елегантністю та простотою. Таке плаття є самодостатнім луком, як свідчать моделі Ganni чи VanessaBruno, а значить не вимагає додаткових прикрас. Вам потрібно лише підібрати відповідне взуття. Влітку обирайте босоніжки на плоскій підошві, а весною – замшеві чоботи чи козаки.

Ulla Johnson
Ulla Johnson

<b>Ganni</b>

Сукня із запахом

У 1930-х і 1940-х роках сукня з запахом була квінтесенцією вишуканого одягу для роботи, а нинішнього сезону цей тренд знову повернувся на модні радари. Шовкова чи в’язана, монохромна, різнобарвна чи з візерунками, вона вас не розчарує. Якщо ви шукаєте культову модель для інвестиції, то придивіться до суконь із запахом DianeVonFurstenberg, якими відома видатна дизайнерка, чи надихніться колекцією Chanel.

Chanel
Chanel

<b>Diane Von Furstenberg</b>

Мінімалістична максісукня

Стримана максідовжина гучно заявила про себе в колекціях дизайнерів весна-літо 2023. Отже, радимо скористатися нагодою та приміряти свіжий модний тренд, який до того ж буде відповідати діловому гардеробу. Неважко знайти довгу мінімалістичну сукню в новому сезоні, тому що практично у всіх брендах — від масмаркету до люксу, представлені максісукні. Наприклад, нам дуже подобається нюдове плаття SaintLaurent.

Saint Laurent
Saint Laurent

<b>Roland Mouret</b>

Трикотажна сукня

Трикотажні сукні чудово підходять до професійного середовища. Віддавайте перевагу довгим сукням, з комірами до рівня шиї, моделям у яскравих відтінках та варіантам з делікатними деталями, наприклад, складками. Так, в колекції Gauchere ви знайдете сукню у лазурово-блакитному кольорі, який є модним відтінком 2023 року. Також варто розглянути вишукані сукні-поло, але знову ж таки радимо зупинити свій вибір на довжині нижче колін.

Gauchere
Gauchere

<b>Courreges</b>

Cукня з поясом

Сукня з поясом не тільки підкреслює жіночні вигини, але й додає структурності офісному стилю. Ви можете вибрати класичне чорне вбрання Gucci, шкіряну модель у довжині міді JonathanCohen, трикотажну сукню RalphLauren чи варіант А-силуету ChristianDior.

Jonathan Cohen
Jonathan Cohen

<b>Gucci</b>

Сукня-футляр

Якщо ваш дрескод на роботі більш офіційний, сукні-футляри стануть вашим найкращим другом упродовж наступного сезону. Це не означає, що вони мають бути нудними: вибирайте моделі з цікавими вирізами в колекціях Versace чи Dolce & Gabbana або бездоганний мінімалістичний силует, запропонований VictoriaBeckham і Khaite.

Versace
Versace

<b>Dolce & Gabbana</b>

Джинсова сукня

Денім — один з визначальних трендів прийдешнього сезону. Так, окрім широких джинсів, максіспідниць і універсальних курток, бренди наголошують на необхідності придбання сукні з деніму. У новому сезоні віддавайте перевагу як коротким джинсовим сукням KNWLS і A.P.C., так і довгим моделям, як у Chloé і StellaMccartney, і носіть їх із чоботами на підборах для ідеального образу сімдесятих.

KNWLS
KNWLS

<b>Chloe</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.