До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 простих стилістичних прийомів, які сподобаються мінімалістам у 2023 році

Початок нового року зазвичай є часом для роздумів і паузи – це найкращий момент, щоб підвести підсумки та вирішити, що ви хочете зробити в наступні 12 місяців, а що залишити позаду. Це стосується не лише рішень, пов’язаних із робочими цілями – це також ідеальний момент провести ревізію свого гардеробу, перш ніж інвестувати в щось нове.

Max Mara
Max Mara

Реклама

Ми проаналізували сотні подіумних образів з колекцій весна-літо 2023 і зібрали 6 модних образів, які виглядають справді сучасно та свіжо, але їх легко відтворити за допомогою простих класичних речей. Коли йдеться про мінімалістичні ідеї вбрання або нові стилі, неодмінно треба згадати кілька брендів, які завжди поза часом, зокрема Prada, MaxMara та PeterDo. У новому сезону ми бачили знову і знову чорні сукні: у Prada чорне міні поєднувалося з парою чорних шкіряних човників Мері Джейн і білим пальто, тоді як у SaintLaurent розкішна максісукня потоваришувала з важкими золотими прикрасами. У центр уваги також потрапили: шкіряні штани з білими сорочками, бежеві максіспідниці та штани-карго у парі з базовими топами. Якщо ви зараз плануєте свій гардероб на 2023 рік, рекомендуємо звернути увагу на наведені нижче 6 простих стилістичних прийомів.

Штаны карго + майка-алкоголічка

Цього сезону штани карго – must-have-деталь у повсякденному гардеробі. Комбінувати ці утилітарні та функціональні штани з великими кишенями краще з базовими та простими елементами стилю, наприклад, як це зробили Coperni. Бренд поєднав білу майку-алкоголічку з широкими штанами карго у нюдовій кольоровій гаммі.

Coperni
Coperni

Чорна максі сукня + золоті прикраси

Цей образ із колекції SaintLaurent весна-літо 23 показує, що іноді ювелірні вироби мають значення. Візьміть просту чорну максісукню та додайте багато яскравих золотих браслетів, сережок і намист. Загальне модне правило: що масивніше, то краще.

Saint Laurent
Saint Laurent

Шкіряні штани + біла сорочка на гудзиках

Біла сорочка та шкіряні штани — це вічна модна комбінація, проте маленькі стилістичні деталі PeterDo роблять цей образ ще кращім. Вибирайте сорочку, на кілька розмірів більшу, та застібайте лише два ґудзики. Нам також дуже сподобалися міцні шви на штанах і блискуча обробка.

Peter Do
Peter Do

Кроп-топ + максіспідниця

Цей образ з колекції MaxMara весна-літо 2023 є одним із наших найулюбленіших, оскільки його просто відтворити у повсякденному житті. Поєднайте довгу спідницю із завищеною талією нейтрального відтінку з укороченою чорною футболкою, щоб додати до свого стилю чуттєві нотки 1990-х.

Max Mara
Max Mara

Біле пальто + маленька чорна сукня + туфлі Мері Джейн

Ви завжди можете довіряти баченню Prada коли йдеться про реалізацію незвичайних ідей. Наприклад, почніть формувати свій гардероб з простої маленької чорної сукні, потім додайте гарне біле пальто та туфлі Мері Джейн. Цей образ буде в тренді протягом 2023 року, тож варто спробувати.

Prada
Prada

Максісукні + великий блейзер

Жакет маскулінного крою є головним елементом багатошаровості вже багато років і, мабуть, є в кожної модниці в гардеробі. Тож носіть його поверх довгої бежевої сукні прямого крою з масивними рибальськими сандаліями, як це роблять Tod’s.

Tod's
Tod's

За матеріалами: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.