До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як зібрати функціональний капсульний гардероб із 17 речей

Створення функціонального капсульного гардероба потребує часу й терпіння, але якщо серед ваших новорічних резолюцій значилося зменшення речей у шафі та вдумливіше споживання, то краще це зробити. Добре почати з огляду на те, що у вас уже є — і чого вам може не вистачати.

Реклама

Почати, наприклад, можна з пошуку ідеальної футболки, яка стане відмінною парою і комплекту з джинсами, і брючному костюму. Не варто забувати і про класичну сорочку, яка поєднується абсолютно з усім, і вдалий верхній одяг. Вибір останнього варто сприймати як інвестицію, яка окупить себе через багато років. Головне правило, з якого варто розпочати формування вашого капсульного гардероба, — саме ваш спосіб життя. Представлений набір одягу є максимально уніфікованим та базовим, але він якраз і може стати тією основою, яка допоможе сформувати те, що потрібно саме вам.

Містка сумка-тоут

Містка сумка-тоут — аксесуар, перевірений часом. Вона дійсно пасує абсолютно під усе, і ціна тут не має значення.

<b>Saint Laurent</b>

Біла футболка

"Я вічно шукаю ідеальну білу футболку, тому що ношу їх щодня", — розповідає керівниця глобального контенту британського Vogue Сара Гарріс. Одні з найкращих, на її думку, можна знайти в магазинах японського мас-маркету ритейлера UNIQLO.

<b>UNIQLO</b>

Ті самі джинси

Знайти ідеальні джинси — справа важлива, адже та сама пара прослужить вам усе життя.

<b>ARKET</b>

Бежевий тренч

Головна причина, чому тренчі витримали випробування часом, — вони миттєво доповнюють будь-який образ і з ними легко носити найшаленіші аксесуари.

<b>Toteme</b>

Чорні легінси

В чорних легінсах сьогодні можна сміливо ходити щодня, а не тільки у спортзал.

<b>Alaїa</b>

Оверсайз-жакет

Навіть при виборі оверсайз-жакета варто брати до уваги розмір, щоб у вибраній речі вам було зручно.

<b>The Frankie Shop</b>

Майка однотонна

Її можна носити і вдень, і ввечері, поєднуючи із лаконічним жакетом або розкішними блискучими туфлями. У гардеробі краще мати мінімум три штуки — білу, світло-сіру та чорну.

<b>PRADA</b>

Сережки-кільця

Якщо вибирати лише одні сережки, то нехай ними будуть кільця. Вибирайте розмір та колір металу під себе — і не помилитеся.

<b>Medium Everyday</b>

Універсальний джемпер

Коли справа доходить до багатошаровості в холодну погоду, звичайний светр з круглим вирізом або з горловиною чудово впорається зі своєю роботою.

M&S
M&S

Лофери

Торік лофери тріумфально повернулися до гардеробів і точно залишаться там надовго. Модниці їх люблять за правильний баланс між практичністю та елегантністю.

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Спідниця довжини максі

Взимку поєднуйте довгі спідниці з осінніми черевиками та пальтом, а влітку — з босоніжками із заправленою майкою чи безрукавкою. Ця річ точно відпрацює на 100%.

Khaite
Khaite

Байкерська куртка

Байкерська куртка знову повернулася на подіуми — найбільш популярні оверсайз-куртки, а також з мінімальною кількістю декору. Головна увага — на посадку та якість виконання.

Acne Studios
Acne Studios

Сліп-дрес

Сліп-дреси — це завжди невимушений варіант для вечірнього коктейлю. Їх можна зробити доречними навіть в офісі за допомогою трикотажу.

Vince
Vince

Класичні штани

Класичні штани — це не лише незамінний офісний одяг, але й предмет капсульного гардероба. Якщо звичайні моделі не підходять, зверніться до кравця, щоб внести зміни під себе.

Filippa K
Filippa K

Трендові кеди

Практично до будь-якого вбрання можна додати кросівки. У масивного взуття пальму першості перехопили більш універсальні та акуратні моделі, які легко поєднувати абсолютно з усім.

Adidas
Adidas

Біла сорочка

Ніколи не недооцінюйте тиху силу білої сорочки. Це може бути свіжий поплін або легкий льон — для будь-якої ситуації знайдеться щось своє.

The Row
The Row

Класичний ремінь

Класичний шкіряний ремінь з елегантною металевою застібкою стане однією з головних речей у вашому капсульному гардеробі. І як завжди — найпростіші речі знайти найскладніше.

Isabel Marant
Isabel Marant

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.