До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Друга шкіра: наймодніші водолазки сезону весна-літо 2021

У 2021 році тренд на напівпрозорі топи, боді й водолазки з принтами й далі стрімко набирає обертів. Такі зірки, як Кайлі Дженнер, Бейонсе, Розалія, Кім Кардаш’ян та Белла Гадід уже встигли придбати собі кілька знакових речей цього року й показали, як їх адаптувати до свого гардероба. Зокрема, Кайлі поєднує напівпрозорий гольф з абстрактним принтом зі шкіряними штанами, а Бейонсе вдягає культовий приталений топ з місячним принтом Marine Serre з такими ж лосинами. Пропонуємо поглянути на наймодніші водолазки й розібратися, із чим же їх носити цього року.

Тренд на напівпрозорі водолазки з принтами, які ввів у моду дизайнер Жан-Поль Готьє в 1994 році, цього сезону стає дедалі популярнішим. Багато які бренди вирішили звернутися до архівних образів дев’яностих і переосмислити популярні топи. Sportmax зробили ставку на водолазки з принтом tie-dye в головних кольорах 2021 року — сірому Ultimate Grey й жовтому Illuminating. Бренд пропонує носити їх з білими штанами розслабленого крою. Тим часом Givenchy показали, як поєднувати напівпрозорий гольф червоного відтінку з рожевими жмаканими штанами, а Miu Miu пішли практичнішим шляхом і продемонстрували водолазки, які пасують до офісного дрес-коду.

Реклама
Sportmax
Miu Miu
Givenchy

Нова колекція Acne Studios весна-літо 2021 повністю створена на напівпрозорих легких тканинах, а головними речами стали шовкові топи. Дизайнер Джонні Йоганссон уміло працює з ніжними фактурами й показує, як носити напівпрозорі топи, прикрашені розмитими візерунками всіляких відтінків, — від пастельних рішень до насиченого бордо. Masie Wilen показали гольфи, прикрашені клаптевим орнаментом, Marine Serre продовжили свою історію з місячним принтом, український бренд TTSWTRS розвинув тему космосу, а Versace скомбінували напівпрозорий гольф, всипаний візерунками підводного світу, з трикотажним бралетом, який входить до списку наймодніших речей 2021 року.

Acne Studios
Masie Wilen
Marine Serre
Versace

Vogue.ua зібрав наймодніші водолазки 2021 роки, які вже можна носити.

<b>водолазки 2021</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.