До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вікторія Бекхем демонструє головні тренди 2020 року

Недарма Вікторію Бекхем називають однією з головних модниць планети. Цей статус вона отримала, зокрема, і завдяки вмінню поєднувати власний впізнаваний стиль з актуальними трендами, а також передбачати багато які з них. Ми подивилися, як вона це робила у 2020 році.

Штани для йоги

У травні 2019 року Вікторію Бекхем бачили в одному з аеропортів в еластичних штанах для занять йогою, майстерно вписаних в елегантний образ із чорним тренчем, бежевим топом і взуттям на підборах. Потім вона неодноразово використовувала цю абсолютно спортивну, на перший погляд, річ як у парі з кардиганами, так і формальнішим одягом.

Реклама
Стиль Виктории Бекхэм в фотографиях
Нова буржуазність

Також місис Бекхем однією з перших звернула увагу на ультраелегантні й жіночні речі, які повернулися на подіуми під назвою "нова буржуазність". Улітку 2019 року вона приміряла сукню в кращих традиціях цього стилю — з мінімалістичним принтом, шляхетної довжини міді й цікавим коміром.

Стиль Виктории Бекхэм в фотографиях
Поки всі вдома

Піжамний стиль, який став визначальним цього року, Вікторія Бекхем любила давно. Їй завжди вдавалося мати в ньому спокійний і розкішний вигляд водночас. Один з найяскравіших прикладів — у шовковому комплекті насиченого червоного кольору.

Стиль Виктории Бекхэм в фотографиях
Монохром

Монохром завжди був важливою частиною гардероба Вікторії Бекхем. Ідеально ілюструє цю важливу тенденцію сучасної моди її вбрання молочного кольору, що складається з довгої спідниці, вільної сорочки й шльопанців. Мінімалісти оцінять.

Штани з розрізами

Сьогодні штани з розрізами заполонили Instagram, а Вікторія Бекхем показала їх у власній весняно-літній колекції ще у 2019 році. Найчастіше вона поєднувала їх з маскулінними вільними жакетами, а також топами в білизняному стилі.

Вікторіанство

Британські модниці завжди були небайдужі до елементів вікторіанського стилю. Любить його і Вікторія Бекхем, яка вміло поєднує його урочисті ноти зі своєю улюбленою суворістю.

Колор-блокінг

Варто повчитися у Вікторії Бекхем вмінню поєднувати контрастні кольори в одному вбранні. Вона легко може поєднати лавандовий з помаранчевим, цікаво обіграти жовтий або створити образ на основі червоного.

Мідіспідниця

Мідіспідниця — один з головних складників необуржуазного стилю, який надовго закріпився в наших гардеробах. Вікторія Бекхем пропонує вибрати мінімалістичну, яскраву модель, яка підкреслює тендітність фігури й легко поєднується з різним взуттям.

Трикотажна сукня

Трикотажна сукня — ще одна річ, без якої важко уявити гардероб місис Бекхем. І їй вдається в ньому мати спокусливий і чуттєвий вигляд завдяки правильному силуету й глибокому відтінку.

Фіолетоманія

Однією з перших Вікторія Бекхем оцінила й усю красу фіолетового кольору, який повернувся разом з модою на 1980-ті. До того ж поєднує вона його не з нейтральними сірими відтінками, а багряною колірною гамою й принтами.

Стиль Виктории Бекхэм в фотографиях

За матеріалами vogue.fr (HÉLOÏSE SALESSY)

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.