До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 модних светрів для прохолодного березня

Незамінна річ зимового образу — теплий светр — залишається актуальним елементом гардероба і навесні. Оскільки зараз нас чекає період міжсезоння з нестабільною погодою щодня, то найкращим другом у цей період стане саме мʼякий трикотаж. Носіть светри з атласними спідницями, розкльошеними джинсами чи штанами вільного крою, або комбінуйте з денімом або спідницями з квітковими візерунками, які нагадують про весну. Ми зібрали для вас п'ять модних светрів для прохолодного березня.

Светр у горошок

В'язаний светр прикрашений горошковим візерунком різних відтінків — тренд із вінтажною естетикою, що має неодмінно проникнути в гардероб цієї весни. Беріть приклад з Кендалл Дженнер, яка вдягла светр у шоколадних відтінках у парі з прямими джинсами та чорними черевиками The ​​Row. З аксесуарів модель вибрала протисонцеві окуляри й коричневу сумку.

Реклама

Сірий светр

Флагманський колір сезону осінь-зима 2023/2024, сірий, залишається надійним вибором навесні. Його різноманітні відтінки будуть проникати в наш демісезонний стиль, а саме у вигляді светрів. Француженка Жанна Дамас його одягає поверх спідниці з квітковим візерунком у поєднанні з бордовими чоботами та коричневою сумкою.

Светр із візерунком аргайл

Светр із візерунком Argyle у ретроестетиці також у тренді цього сезону. Клер Розе поєднала його з довгою чорною спідницею та лакованими туфлями на підборах Miu Miu.

Светр з V-подібним вирізом

Забутий на деякий час светр з V-подібним вирізом збирається повернутися в середині цього сезону. Щоб скористатися тенденцією, Блейк Лайвлі вибрала образ у яскравих тонах, міксуючи сині джинси з жовтим светром у поєднанні з сумкою Louis Vuitton і мокасинами на підборах того ж відтінку.

Білий светр

Класичний білий светр повернеться в наш стиль навесні — і дозволить створювати прості та водночас стильні образи. Білий светр — невід’ємна частина модного гардероба, його можна носити з джинсовою спідницею-олівцем або більш сміливо в образі "без штанів". Софія Рое вибрала стриманий силует у дусі "тихої розкоші", що поєднує в собі бездоганний светр і чорні джинси.

За матеріалами: vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.