До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У фокусі: незвичайні підбори

Каблуки цього сезону стали предметом пильного інтересу. Дизайнери експериментують з їх декором або формами: хтось обирає діагональний цвяшок або чіткий прямокутник, інші ж роблять ставку на вигнуті і ламані лінії. Не обійшлося і без модного перевернутого конуса як у Isabel Marant або каблука в формі циліндра у Proenza Schouler. Vogue.ua зібрав пари з найцікавішими каблуками.

Завдяки експериментам з формами, пропорцією і вигином ботильйони Chloé набули кольчугу, що захищає вигнутий каблук, Rochas помістили на лимонні туфлі каблук у формі діагонального шурупа, в той час, як Jacquemus щедро прикрасили його золотими нитками, а Balmain представили футуристичні моделі з пластику геометричних форм.

Реклама

<b>обувь каблук</b>

Зірки стрітстайл-хронік з легкістю підхопили тренд на незвичайні підбори, мудрі форми і рясний декор. Так, на вулицях модних столиць можна побачити безліч варіантів на вигнутих підборах або з рясним декором, заради яких фотографам буквально доводиться лягати на асфальт.

<b>стрит каблук</b>

Вибираючи пару в новому сезоні, варто відштовхуватися від того, який ефект хочеться зробити. За креативними моделями пряма дорога до Marques 'Almeida і Jacquemus. Більш лаконічні і спокійні пари варто шукати у Sies Marjan і Proenza Schouler, а відчуття свята подарують Sophia Webster і Miu Miu.

<b>обувь1</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.