До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У джазі тільки дівчата: вбрання для Alfa Jazz Fest

Джазовий фестиваль – прекрасний привід проявити творчість і вбратися неординарно. Складні драпіровки, небанальний крій і розкішні матеріали не будуть мати недоречний вигляд на такому заході, попри те, що концерт проходитиме засвітла.

Мерилін Монро на зйомках фільму "У джазі тільки дівчата"

Vogue.ua обрав вбрання, що може стати відмінним базовим гардеробом для інтелектуального фестивалю і яке можна сміливо міксувати.

Реклама
Сукні

Коктейльна сукня для джазового фестивалю не має бути надто яскравого відтінку, проте вітаються складні фактури – важкий оксамит, іскриста парча та ніжний струмуючий шовк.

<b>джаз платья</b>

Блузки

Дівчатам, які більше шанують брючні комплекти, буде корисно запастися вечірніми блузами складних і нетривіальних відтінків: від канаркового жовтого і кольору чорничного морозива до пляшкового зеленого і сяючого фіолетового.

<b>джаз блузки</b>

Спідниці

Блискучі лелітки, джазові торочки у стилі 1920-х років чи шифон і шовк – немов створені з запорошених пелюсток троянд – спідниці для фестивалю мають бути справжнім витвором мистецтво. І, звичайно, важливо не забувати про довжину, міні-спідниці на джазовому концерті мають щонайменше дивний вигляд.

<b>юбки джаз</b>

Штани

"Банани" чи широкі в спортивній стилістиці, яскраво жовті в тонку смужку чи з тонкими японськими графічними елементами – вибір брюк справа непроста. Та, чим складнішою є модель, тим простіше її носити, доповнивши білосніжною чоловічою сорочкою, чи простим топом кольору nude.

<b>джаз брюки</b>

Сумки й аксесуари

Сумки, що нагадують цінний скарб, важкі сережки, складні аксесуари для волосся і широкі масивні кольє – на фестивалі можна не бути скромним й одягати усе те, що в робочий час удень видається дуже недоречним.

<b>Сумки джаз</b>

Читайте також:

Вкус лета: украшения с арбузным турмалином

Лёгкое решение: оборки в летней одежде

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.