До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Легке рішення: оборки в літньому одязі

Вже не перший сезон одяг з оборками диктує грайливий настрій літнім колекціям. Оборки надають будь-якому одягу легкості, повітряності й жіночності, чи то йдеться про грайливий сарафан, чи про строгу спідницю-олівець. Оборками прикрашали одяг ще в часи Античності, й сучасні дизайнери точно не відмовляться від них ще дуже довго.

Chloé, Valentino

До речі, вдало поєднала оборки з історичними референсами у своїй літній колекції для Alexander McQueen британка Сара Бертон. У сезоні весна-літо 2017 вона згадала про природу й історію Шотландії, і до летучих суконь з оборками додала грубі шкіряні топи та взуття.

Реклама
Alexander McQueen

Характерною рисою цього сезону є те, що оборки шиють не лише з легких струмуючих тканин, а й важких, таких, які тримають форму й нагадують про сучасну архітектуру. Також у літніх колекціях дизайнери нерідко віддавали перевагу симетричним оборкам, що ефектно розвіюються під час ходьби.

[GALLERY id=161929 ;]

Читайте також:

Дети рейва: новая жизнь цветочного принта

Широкая натура: как носить свободные брюки

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.