До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зустріти Новий рік: сукні відтінку рідкого золота

Золотий колір упродовж багатьох століть вважався головним символом причетності до вищого товариства. Зіграти в монаршу особу й перевтілитися на королеву цього Нового року допоможуть сукні шляхетного відтінку рідкого золота: чарівні міні або розкішні максі — вибір за вами.

Bottega Veneta
Etro
Salvatore Ferragamo

В особливій пошані цього року золоті сукні з різноманітними елементами декору, центральне місце серед яких, і це засвідчили колекції осінь-зима 2020/2021, посідають торочки. Свої варіанти представили Salvatore Ferragamo, обігравши чорну сукню довжини міді накидкою, виготовленою з безлічі ланцюжків, що імітують торочки, а також Elisabetta Franchi — торочки на мінісукні з V-подібним викотом миттєво відсилають до розкішних вечірок у дусі "Великого Гетсбі". Ще одним примітним декором суконь відтінку рідкого золота стало тонке мереживо — ледве помітне й делікатне, як у колекції Ermanno Scervino. Незвичну комбінацію золотого кольору, об’ємних рукавів і бриж показали Bottega Veneta — в одному образі Денієл Лі зумів поєднати три головні гіти цього року. Для вечірніх виходів радимо звернути увагу на мінімалістичну сукню до підлоги від Alberta Ferretti з колекції Resort 2021: струмливий шовк і акцент на талії додадуть усьому образу жіночності та вишуканості.

Реклама
Elisabetta Franchi
Ermanno Scervino
Alberta Ferretti, Resort 2021

Vogue.ua зібрав 10 найкращих суконь відтінку рідкого золота для яскравих і стильних новорічних образів.

<b>платья в оттенке жидкого золота предметка</b>
В чем встретить Новый год: платья в оттенке жидкого золота

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.