До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зустріти Новий рік: сукні з блискучими торочками

Вибрати святкову сукню — приємне завдання найближчого місяця, адже зовсім скоро Новий рік. Крім суконь з мерехтливими лелітками, металізованих образів і оксамитового вбрання, пропонуємо звернути увагу на блискучі торочки, які цього сезону оздоблюють кокетливі сукні. Такі точно не підведуть вас у святковий сезон, адже вони мають такий ефектний вигляд у русі під час найзапальніших танців.

Rokh

Блискучі торочки — один з головних трендів сезону осінь-зима 2021/2022. Дизайнери у своїх колекціях надали їм особливої уваги: декорували шовковими спадними нитками подоли суконь, щедро прикрасили рукави, представили образи з блискучими нитками в стилі 1920-х і приправили вечірні образи вкрапленнями золотих і срібних торочок. Знайти подібну сукню досить просто в цьому сезоні. Наприклад, Rokh показали асиметричну сукню, декоровану кількома ярусами мерехтливих торочок, Alexandre Vauthier зробили ставку на грайливу сукню-кейп довжини міні, а Etro засипали поділ оксамитової чорної сукні кокетливими торочками.

Реклама
Alberta Ferretti
Alexandre Vauthier
Etro

Найефектнішу сукню року, гідну червоної доріжки на церемонії вручення премії "Оскар", ви знайдете в колекції Alberta Ferretti — золотий образ, прикрашений кристалами й торочками відтінку коштовних металів. Лаконічнішу, але не менш бажану сукню показали Fendi — трикотажне напівпрозоре вбрання з мерехтливими нитками на подолі сукні. Mugler представили цього сезону свою версію маленької чорної сукні. З легкої руки Кейсі Кедуолладера в колекції з’явилася провокаційна сукня з відритою спиною й золотими нитками хаотично розкиданих торочок. Для новорічної вечірки також пасуватиме блискуча сукня Dundas, розшита срібними торочками з кристалів.


Mugler
Dundas
Fendi

Vogue.ua зібрав 10 ошатних суконь з блискучими торочками.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.