До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зустріти новий рік: сукня з лелітками

Лелітки — незамінний атрибут зимових свят. Цього року вони стали негласним символом поступового повернення до життя в колишньому руслі, а бажання наряджатися святково і яскраво відчувається гостріше. Vogue.ua зібрав гід найрізноманітнішими блискучими сукнями: від зухвалих міні з актуальними вирізами до трендових міді.

Bottega Veneta
Dries Van Noten

Цього сезону актуальні лелітки найрізноманітнішого калібру: від розсипу тисячі дрібних, що прикрашають розкішні сукні, як у колекції Valentino, Dries Van Noten і Michael Kors Collection, до великих з "ефектом хамелеона", що гарно переливаються у світлі софітів, як у Chanel. Хоча такі сукні якнайкраще підійдуть для нічних вечірок у дусі "Великого Гетсбі", вдень велику кількість леліток можна врівноважити однотонним пальтом або подовженим жакетом — яскрава сукня буде ефектною і без яскравого світла прожекторів..

Реклама
Valentino, Resort 2022
Burberry
Michael Kors Collection

Найактуальнішими залишаються моделі з асиметрією і всілякими вирізами, як у Bottega Veneta та Burberry. Вибір кольору самої сукні залишається за вами. Радимо звернути увагу на глибокий зелений, класичний червоний та базові, але не менш ефектні пудровий, як у Celine, білий і чорний. Темний колір особливо гарний у максісукнях, як у осінньо-зимовій колекції Lanvin.

Chanel
Celine
Lanvin

Vogue.ua зібрав 10 модних суконь з лелітками для майбутніх зимових свят.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.