До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зустріти Новий рік: ошатні блузи

Для того, щоб сяяти на новорічній вечірці в усій красі, не обов’язково вибирати тільки вечірні сукні з торочками та лелітками. На допомогу прийдуть ошатні блузи, які легко подружити як зі штанами-палацо, так і з улюбленим джинсами або елегантною спідницею. Vogue.ua зібрав гід найстильнішими блузами, в яких захочеться зустріти Новий 2022 рік.

Carolina Herrera
Paco Rabanne
Chloe

У сезоні осінь-зима 2021/2022 під прицілом дизайнерів опинилися всілякі врочисті варіанти: напівпрозорі блузи, моделі із зав’язками, рюшами, шлярками або романтичним мереживом. За чорно-білою класикою радимо звернутися до колекцій Carolina Herrera, Paco Rabanne і Chloe. Ажурні вставки, виготовлені в техніці кроше, прикрасили блузи Dior і Valentino. Римувати їх бренди пропонують зі спідницями: згодяться і міні в стилі препі, і міді, виготовлені з цупкого переливчастого атласу.

Реклама
Valentino
Dior

Звісно, модні Доми не обійшли стороною і головний колір Нового року. Усі відтінки блакитного знайшли своє місце в напівпрозорих блузах зі струмливого шовку. Модель з подовженими рукавами від Andrew Gn радимо поєднувати з костюмними штанами червоного кольору, плісований варіант від Giorgio Armani найефектніший вигляд матиме із шифоновими штанами, а блуза, прикрашена блискучим камінням, як у колекції Rochas, — з мідіспідницею А-силуету.

Andrew Gn
Giorgio Armani
Rochas

Цього сезону також актуальні приглушені відтінки. Чи то блуза кольору хакі з елегантним коміром, як в Etro, чи то модель з розкішного оксамиту горіхового відтінку із золотистим переливом — вибір за вами. У пару до таких блуз дизайнери радять вибрати шкіряні штани або дует з мінішортів і високих ботфортів.

Etro
Ottolinger

Vogue.ua зібрав 10 ошатних блуз, які стануть найкращими супутниками на майбутній новорічній вечірці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.