До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зустріти Валентинів день: блискучі сукні

Глітер, лелітки, розсип страз і блискучого каміння — всі ці декоративні елементи здатні швидко зробити свою власницю головною зіркою будь-якого заходу. Напередодні найромантичнішого свята року vogue.ua зібрав найгарніші блискучі сукні в колекціях весна-літо 2022, які мають усі шанси стати найкращою інвестицією сезону.

David Koma
AZ Factory

Дизайнери й далі заграють з головним кольором 2022 року за версією Pantone. Зокрема, напівпрозору лілову максісукню з розрізом, розшиту лелітками, представили David Koma. AZ Factory ж зробили ставку на більш рожевий підтон. Блискуче міні з об’ємними плечима й рукавами бренд пропонує носити з туфлями на платформі, що вже стали гітом.

Реклама
Christian Cowan
Versace
Khaite
Dolce&Gabbana

Розкішні срібні сукні представили Khaite, Dolce & Gabbana, Chirstian Cowan і Versace. У колекції брендів з’явилися міні, міді й максі, розшиті стразами, лелітками, ланцюжками й пацьорками, що немов переносять у сцени фільму "Великий Гетсбі". Такі сукні — самостійна одиниця образу, однак підсилити його допоможуть всілякі аксесуари: великі чокери, браслети, сережки й не менш блискучі сумки.

Michael Kors Collection
Alaia

Класичні моделі чорного кольору можна знайти в Alaia і Michael Kors Collection. У новому сезоні дизайнери роблять ставку на незвичайний крій. Поки вирізи й асиметрія і далі панують у списку тенденцій, комір-галтер, що акцентує на лінії плечей, готовий знову підкорити світ моди. Головною відмітною ознакою таких суконь є шлейки, акуратно перекинуті через шию. За яскравими моделями міні радимо звернутися до Dior, що представили сукню з блискучими торочками відтінку рідкого золота, і Bottega Veneta, що показали варіант із зелених пацьорок.

Bottega Veneta
Dior

Vogue.ua зібрав шість блискучих суконь, в яких варто зустріти Валентинів день цього року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.