До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найошатніші туфлі сезону весна-літо 2022

Січень добігає кінця і вже буквально за місяць почнеться весна. Це означає, що теплі пуховики й хутряні пальта можна буде змінити на шкіряні куртки й тренчі, а чоботи й черевики прибрати на далекі полиці роздягальні й поставити ближче гарні туфлі. Серед найошатніших пар цього сезону — червоні туфлі, моделі зі святковим декором, лаковані варіанти, блискучі слінгбеки й туфлі в усіх відтінках рожевого — від пудрового до фуксії. Vogue.ua зібрав гід найефектнішими туфлями сезону весна-літо 2022.

Червоні

Червоні туфлі — улюблене взуття багатьох знаменитостей. У гардеробі Вікторії Бекхем, Меган Маркл і Сари Джессіка Паркер ви знайдете не одну пару ефектних червоних туфель — від насиченого бордо до багряного відтінку. Цієї весни пропонуємо поповнити свій арсенал елегантними лодочками Carolina Herrera, модними слінгбеками Saint Laurent, туфлями на мініатюрних підборах Prada або темно-червоним варіантом з квадратними носками Drome.

Реклама
Saint Laurent
Prada
Carolina Herrera
Drome
З декором

Створювати собі святковий настрій можна щодня за допомогою ошатної пари туфель. Вибирайте туфлі з відкритими п’ятами Prada, прикрашені великими квітковими бутонами, напівпрозорий варіант Giambattista Valli з кристалами, елегантні лодочки Koche з ексцентричним пір’ям або туфлі з ремінцями на щиколотках Lanvin, декоровані блискучою люрексовою ниткою в наймоднішому кольорі 2022 року — Very Peri.

Prada
Giambattista Valli
Koche
Lanvin
Чорний лак

Зухвалі лаковані чорні туфлі мають бути в гардеробі кожної модниці. Поєднання класичного чорного кольору й глянсового блиску роблять такі пари набагато ефектнішими за шкіряні матові туфлі. Щоб втихомирити лаковану шкіру, носіть вишукані туфлі на товстих підборах з ремінцями на підйомі та щиколотках у стилі Мері Джейн. Подібні моделі ви знайдете в колекціях Chanel і Christian Dior. Якщо ж хочеться показати свою сексуальність, вибирайте лодочки на високих підборах Andreas Kronthaler x Vivienne Westwood, які доповнять будь-який вечірній образ. Чорні глянсові туфлі пасуватимуть і до офісного дрес-коду, наприклад, модні слінгбеки Michael Kors Collection чудово римуватимуться з брючним костюмом або зі спідницею й блузою.


Christian Dior
Andreas Kronthaler for Vivienne Westwood
Chanel
Michael Kors Collection
Блискучі слінгбеки

Блискучі слінгбеки — головний фаворит у колекціях брендів весна-літо 2022, тож можете сміливо розглядати подібні пари. На зміну мінімалістичним шкіряним туфлям прийшли ефектні моделі у відтінках золота й срібла, з кристалами, стразами, лелітками й глітером. Наприклад, Miu Miu показали золоті туфлі з відкритими п’ятами й чорними носками, які дизайнерка пропонує носити в парі з трикотажними шкарпетками. Тим часом Loewe зробили ставку на слінгбеки з круглими носками й голограмним ефектом, а в колаборації Versace і Fendi з’явилися туфлі з мерехтливим камінням на носках.

Miu Miu
Loewe
Versace x Fendi
Всі відтінки рожевого

Крім класичного червоного кольору, цієї весни в тренді будуть всі відтінки рожевого — чи то яскрава фуксія, чи то романтичний рожевий відтінок або пастельний пудровий колір. Рожевий сьогодні — новий чорний, про що свідчать колекції брендів. Versace показали атласні лодочки, в які просто неможливо не закохатися, Blumarine оспівали туфлі з ремінцями на щиколотках у відтінку цукрової вати, а Drome запропонували лаковані туфлі в улюбленому кольорі Ель Вудс у фільмі "Білявка в законі". Навіть Roberto Cavalli не втрималися й на додаток до свого традиційного анімалістичного забарвлення, представили туфлі кольору фуксії з незвичайними підборами.

Versace
Blumarine
Drome
Roberto Cavalli

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.